9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportSuporterii Dinamo Bucureşti au preluat 10 la sută din acţiunile clubului

Suporterii Dinamo Bucureşti au preluat 10 la sută din acţiunile clubului

“În urma sesiunii de vot desfaşurate în aceste zile, după exprimarea majorităţii membrilor cotizanţi în favoarea propunerii boardului DDB (98,8% au votat DA), ieri 30 ianuarie 2020, în faţa notarului, reprezentanţii FC Dinamo şi reprezentanţii Program DDB au semnat un act istoric prin care suporterii au preluat 10% din acţiunile Clubului Dinamo.

În acelaşi timp, sumele strânse până la acel moment prin ProgramDDB au fost virate Clubului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să participăm la efectuarea oridinelor de plată către jucătorii cu restanţe salariale.

Ne-am dorit ca acest lucru să fie făcut înainte de reluarea campionatului, acoperirea restanţelor fiind una din condiţiile pentru obţinerea licenţei pentru Liga 1.

În ritmul înscrierilor din ultimele zile, astăzi ar urma să trecem pragul unei jumătăţi de milion de lei. Cu o lună mai devreme faţă de ce ne-am propus la începutul anului.

Nu mai avem în cont toţi aceşti bani. De ieri am luat-o din nou de la zero. Dar dacă am reuşit să ajungem până aici avem curajul să credem că în următoarele luni vom strânge încă pe-atât.

Le mulţumim tuturor dinamoviştilor care au crezut şi cred în acest proiect! Le mulţumim tuturor celor care au avut curajul să se implice în mod concret!

Am adunat în această Comunitate Socios oameni simpli, studenţi, soldaţi, pensionari, familii, sportivi, foste glorii, artişti, oameni politici, oameni de televiziune, români din diaspora, oameni din peluză, membri Elite sau copii care şi-au pus deoparte banii din alocaţie pentru a se înscrie în DDB.

Pentru ei şi pentru toţi suporterii lui Dinamo, acesta este UN MOMENT ISTORIC, fără precedent în fotbalul din România. Dar nu-l vom sărbători în niciun fel, pentru că suntem conştienţi că greul de abia acum începe.

Adevărata realizare va fi să reuşim împreună să redresăm echipa şi să atragem un investitor puternic pentru ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul.

Vom avea răbdare şi vom cere tuturor suporterilor să aibă răbdare.

Toată strădania noastră are un singur scop: Salvarea lui Dinamo. Şi lucrul acesta încă nu este realizat. Nu ne vom opri aici. Îi chemăm în continuare pe toţi suporterii să vină ALĂTURI DE NOI pentru a ridica Dinamo”, se arată într-un comunicat al fanilor din Peluza Cătălin Hâldan.

La finalul lunii octombrie 2019, patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat că nu mai doreşte să învestească la echipă şi că vinde 51 la sută din acţiunile clubului cu un euro, cu condiţia ca potenţialul cumpărător să investească imediat 500.000 de euro în echipă, pentru a achita datoriile scadente.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă