17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSport"Sunt dezamăgită de Emil Boc". Mihaela Popa vrea să demisioneze din Biroul...

“Sunt dezamăgită de Emil Boc”. Mihaela Popa vrea să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a declarat că intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL, arătându-se dezamăgită de unele afimaţii făcute de preşedintele partidului, Emil Boc, după anunţul plecării lui Sorin Frunzăverde din formaţiunea democrat-liberală, potrivit Mediafax.

“Am fost dezamăgită de preşedintele partidului Emil Boc. El a spus că l-a numit pe Sorin Frunzăverde în funcţia de prim-vicepreşedinte la congresul de anul trecut, lucru care nu e adevărat. Acolo au fost nişte alegeri, iar în plus ştiu ce s-a discutat în noaptea dintre cele două zile ale congresului. Şi eu sunt vicepreşedinte, l-am susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului, deci ce să cred, că Boc m-a aşezat pe o listă? Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL”, a afirmat, vineri seară, Mihaela Popa.

Ea a spus că nu va mai rămâne în BPN şi că îşi va da demisia din acest organism, fără a preciza când se va întâmpla acest lucru.

“Emil Boc s-a dus abia azi (vineri – n.r.) la Reşiţa. Ar fi trebuit să meargă imediat ce s-a aflat că Frunzăverde pleacă din partid. Trebuia să stea acolo 48 de ore şi să discute cu Sorin Frunzăverde”, a precizat Mihaela Popa.

Ea a adăugat că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL reprezintă o pierdere importantă pentru partid, întrucât acesta era un bun strateg şi un om respectat în interiorul PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Sorin Frunzăverde era liderul organizaţiei Caraş-Severin a PDL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde “a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi”, primul aflându-se scris chiar în imnul partidului, respectiv “Vântul bate, apa trece, pietrele rămân”.

“Sorin Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi. Primul este chiar în imnul partidului şi spune: «Vântul bate, apa trece, pietrele rămân»”, a spus Boc.

El a adăugat că pedeliştii nu trădează acest crez, iar, “dacă îl trădează, soarta lor trece în uitarea istoriei”.

Emil Boc a precizat că pedeliştii mai au un crez nescris, respectiv “casa părintească nu se vinde niciodată”, preşedintele PDL adăugând că “un pedelist adevărat nu îşi vinde sufletul”.

Cele mai citite

TikTok, luat la rost de UE cu privire la riscurile pe care varianta Lite le are asupra copiilor

ByteDance's TikTok a primit un termen de 24 de ore pentru a furniza o evaluare a riscurilor privind noua sa aplicație TikTok Lite, lansată...

Investițiile Guvernului Ciolacu conduc la o creștere semnificativă a producției industriale în România

Premierul Ciolacu își validează strategia de investiții, pe măsură ce producția industrială a României înregistrează o creștere notabilă în 2024. Potrivit datelor publicate de...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă