37 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăSportStolojan: Nu intenţionez să mai candidez pentru vreo funcţie în partid

Stolojan: Nu intenţionez să mai candidez pentru vreo funcţie în partid

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a spus, luni, că amânarea alegerilor interne din PDL a fost o decizie “mai puţin inspirată”, arătând că el nu intenţionează să mai candideze pentru vreo funcţie în partid, ci lasă loc celor tineri, potrivit Mediafax.

“Nu intenţionez să candidez pentru vreo funcţie, eu sunt europarlamentar şi trebuie să facem loc tinerilor care s-au afirmat”, a spus Stolojan, care a evitat să-i nominalizeze pe tinerii PDL cărora “le face loc”.

Stolojan a evitat să spună şi dacă partidul ar avea nevoie de un alt preşedinte. “Domnul Boc este un preşedinte foarte bun, vor fi alegeri în partid şi fiecare îşi va face socotelile”, a adăugat liderul PDL.

Theodor Stolojan crede că Emil Boc este “singurul preşedinte de partid care aflat la guvernare şi-a îndeplinit, întotdeauna, obligaţiile de preşedinte de partid”, şedinţele BPN ale PDL şi reuniunile Colegiului Director fiind ţinute “cu regularitate”.

“Singurul lucru care se poate imputa, nu domnului Boc, ci întregului BPN, este amânarea alegerilor interne, care a fost o decizie mai puţin inspirată, pentru că indiferent de situaţia de criză, partidul trebuie să-şi vadă de treabă”, a spus liderul PDL. El a arătat că BPN a remediat acest lucru, alegerile interne putând să fie organizate.

Cele mai citite

Școala românească, PISA(tă) în continuare

Ministerul Educației ne-a anunțat că a fost publicat un al treilea volum de rapoarte cu privire la rezultatele obținute de elevii români la testele...

Ucraina, la EURO 2024, cu România, precum PNL în coaliția cu PSD: inexistentă pe teren

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, lucrează din greu să-și contureze o imagine de președinte-jucător, constatând un oaresce dor...

Bacalaureatul continuă cu evaluarea competențelor digitale

Prima sesiunea a examenului de Bacalaureat continuă astăzi cu evaluarea competenţelor digitale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.Elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine, miercuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă