6.6 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSportStănişoară: Blaga e uzat, obosit. Macovei spune şi lucruri trăsnite

Stănişoară: Blaga e uzat, obosit. Macovei spune şi lucruri trăsnite

Fostul lider PDL Mihai Stănişoară a declarat, miercuri, că nu s-a regăsit în cele trei moţiuni pentru şefia PDL, precizând că Vasile Blaga este “uzat, obosit”, că Monica Macovei “spune şi lucruri trăsnite în PE” şi că moţiunea acesteia este aproape inexistentă.

El a spus că nu s-a regăsit în niciuna dintre cele trei moţiuni pentru preşedinţia PDL. “Cel pe care l-am crezut mai potrivit este Adriean Videanu, cel care înţelege cu adevărat dreapta”, a spus Stănişoară, precizând că nici Monica Macovei, nici Vasile Blaga, nici Elena Udrea nu reprezintă, din punctul său de vedere, o soluţie pentru PDL.

Citeşte şi Stănişoară, despre plecarea la PNL: Decizia n-a fost uşoară. S-a umplut paharul. Nu sunt fericit

Stănişoară a spus că Vasile Blaga este “uzat, obosit” şi “nu a respectat pe nimeni şi nimic în partid”.

“Vasile Blaga nu a respectat pe nimeni şi nimic în partid, nici pe mine (…) Uitaţi-vă la el, e uzat, e obosit!”, a spus Stănişoară la Realitatea TV, precizând că Elena Udrea “pare mai proaspătă, mai determinată, mai vie” şi “a venit din urmă pe turnantă” în cursa pentru şefia PDL.

Potrivit lui Stănişoară, lupta în PDL se va da între Blaga şi Udrea, pentru că moţiunea Monicăi Macovei “este aproape inexistentă”.

Citeşte şi Membrii PDL Iaşi au ţinut “moment de reculegere” pentru plecarea lui Stănişoară la PNL

“Aşa-zişii reformişti au rămas ca un ONG grefat pe partid, dar grefa nu a reuşit”, a spus Stănişoară.

El a menţionat, pe de altă parte, că nu este de acord mereu cu lucrurile pe care le spune Monica Macovei în Parlamentul European şi în instituţiile europene despre România. “Spune şi multe lucruri trăsnite”, a spus Stănişoară.

Fostul democrat-liberal a relatat şi despre trecerea sa la PNL, precizând că nu crede că alţi democrat-liberali îi vor urma gestul.

Citeşte şi Udrea l-a numit “trădător” pe Stănişoară

“Am discutat cu domnul Crin Antonescu timp de câteva zile”, a spus Stănişoară, precizând că nu a vorbit cu nimeni altcineva despre trecerea la PNL.

Întrebat cum crede că se va numi viitorul preşedinte al României, Stănişoară a răspuns: “Crin Antonescu”. El a menţionat că acest crez al său are legătură cu gestul de miercuri de a trece la PNL.

Cele mai citite

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...
Ultima oră
Pe aceeași temă