11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open! Cu cine...

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open! Cu cine va juca mai departe

Duelul dintre autraliancă și româncă a durat doar o oră. Simona a debutat în forță cu break reușit în primul game al jocului. Numărul doi mondial și-a făcut apoi serviciul și a dus scorul la 2-0. În cel de-al treilea game, Simona a reușit să câștige din nou pe serviuciul adversarei. Halep a dus scorul la 4-0. Adversara jucătoarei din Constanța a dat semne de revenire și a câștigat pentru prima dată pe propriul serviciu. Până la finalul primul act al meciului nicio jucătoare nu și-a mai pierdut serviciul, iar Simona s-a impus în primul set cu 6-2.

În actul secund scenariul s-a repetat. Simona a fost jucătoarea mai bună, a reușit să câștige de trei ori pe serviuciul advers și a condus cu 5-0. Halep mai avea nevoie doar de un game pentru a se calfica în turul următor al primului turneu de Grand Slam al anului. Cabrera a făcut break-ul și a amânat victoria sportivei din România. Halep nu a mai greșit în game-ul următor. A câștigat pe serviciul adversarei și s-a impus și în actul secund cu 6-1.

Mă simt excelent aici la Melbourne. Am amintiri extraordinare, e o plăcere să revin. Încerc să joc cel mai bun tenis al meu, dar nu e ușor. E complicat mereu primul meci cu o jucătoare. Vreau s-o felicit pe Lizette Cabrera, are toată cariera în față.
Întotdeauna e dificil să joci cu beneficiare de wild card-uri, dar am încercat zilele trecute s-o analizez, am urmărit meciuri de-ale ei, mi-am făcut temele”, a spus Simona Halep după meci.

A fost prima confruntare directă dintre Simona Halep și Lizette Cabrera. În turul următor de la Australian Open, Simona Halep va juca cu Ajla Tomljanovic (numărul 69 mondial). Jucătoarea din Australia s-a impus cu 6-2, 6-1 în meciul cu Misaki Doi din Japonia.

Cele mai citite

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
Ultima oră
Pe aceeași temă