21.2 C
București
sâmbătă, 7 septembrie 2024
AcasăSportSimona Halep nu o va mai întîlni pe Emma Răducanu la Indian...

Simona Halep nu o va mai întîlni pe Emma Răducanu la Indian Wells

Simona Halep a debutat cu o victorie la cea de-a zecea prezență la turneului de tenis de la Indian Wells, învingând cu 7-6(2), 6-1 pe ucraineanca Marta Kostyuk. După un prim set strâns Halep a terminat în pas de marș setul secund, favorita numărul 11 așteptând-o în turul 3 pe Emma Răducanu.

Halep (30 ani, 17 WTA), cap de serie numărul 11, s-a impus după o oră şi 33 de minute în faţa tinerei sale adversare (19 ani, 58 WTA).

Kostiuk a început mai bine jocul, a reuşit un break şi a condus cu 3-1, dar Halep a revenit imediat şi a egalat (3-3). S-a mers cap la cap până în tiebreak, unde Simona s-a impus clar, cu 7-2. Halep a dominat categoric actul secund, câştigând cu 6-1.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 51.895 de dolari şi 65 de puncte WTA.

În turul al treilea, Halep o va înfrunta pe câştigătoarea meciului dintre belarusa Aleksandra Sasnovici şi britanica de origine română Emma Răducanu.

Şi Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea, după 6-2, 6-3 cu japoneza Misaki Doi. De asemenea, tot vineri, Irina Begu o înfruntă pe elveţianca Jil Teichmann.

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, care a făcut senzaţie luna trecută la US Open, a fost eliminată în turul al doilea al turneului WTA 1.000 de la Indian Wells (California), fiind învinsă în două seturi, 6-2, 6-4, de belarusa Aliaksandra Sasnovici, într-o partidă disputată vineri, conform agerpres.ro.

Răducanu (18 ani), venea după 10 victorii consecutive la Flushing Meadows, unde a cucerit primul său titlu de Mare Şlem fără să piardă niciun set, după ce trecuse anterior de calificări. În urma acestui acestui succes neaşteptat, ea a făcut un salt impresionant în clasamentul mondial, care i-a oferit şi statutul de cap de serie la competiţia californiană (nr.17), fiind scutită de primul tur.

Astfel, duelul așteptat în turul al III-lea între Simona Halep și Emma Răducanu nu va mai avea loc.

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rrahmani a trimis un mesaj foștilor colegi de la Rapid, înaitne de meciul cu România

Albion Rrahmani, mesaj emoționant pentru Rapid și Dan Șucu înainte de Kosovo-România Albion Rrahmani, fostul atacant al Rapidului și cel mai scump transfer din istoria...

S-a aflat lotul pentru meciul cu Kosovo! Doi jucători excluși de Lucescu

Mircea Lucescu a ales lotul de 23 de jucători pentru meciul cu Kosovo. Mircea Lucescu a stabilit lotul de 23 de jucători pentru meciul din...

Cum ajunge o autoritate a statului să aplice o amendă record, dar care favorizează exact afacerea celui care a lăsat o gaură în industrie...

Piața de carte este puternic zguduită sub impactul amenzilor aplicate de Consiliul Concurenței unora dintre cei mai importanți jucători din industrie Autoritatea a sancţionat şase...
Ultima oră
Pe aceeași temă