15.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSportSenatorul Ion Vasile şi-a anunţat, în plen, demisia din grupul PNL-PC

Senatorul Ion Vasile şi-a anunţat, în plen, demisia din grupul PNL-PC

Senatorul Ion Vasile şi-a anunţat, luni, demisia din grupul parlamentar PNL-PC, anunţând că va activa în grupul independenţilor în această sesiune parlamentară, potrivit Mediafax.

 

„Doresc să fac un anunţ. Revin la statutul meu de independent. În consecinţă, din această sesiune voi activa în cadrul grupului independenţilor”, a spus în plenul Senatului Ion Vasile.

Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzău, iar în perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeţeană a PC, s-a înscris, pe 2 septembrie, în UNPR.

„Confirm înscrierea mea în UNPR, care are la bază o apropiere de foştii colegi. Sunt mai mulţi din PSD acolo, că ce este acum nu mai e PSD, dar şi ca urmare a situaţiei din această struţocămilă care se cheamă USL”, a afirmat Ion Vasile.

În ceea ce priveşte o eventuală candidatură din partea UNPR la Primăria Buzău sau la Consiliul Judeţean Buzău, senatorul Ion Vasile a declarat că nimic nu a fost stabilit până acum, însă nu este exclusă o astfel de variantă.

„Nu ştiu, vom vedea dacă va fi o candidatură la Primărie ori la Consiliul Judeţean. Nu am discutat încă nici formula în care vom funcţiona politic la Buzău, nici formula electorală, sunt câteva ipoteze de lucru, dar în momentul de faţă aceste ipoteze nu sunt publice, vom vedea. Urmează în perioada în care va veni să hotărâm ce e de făcut. Suntem la început, probabil că în calitatea de senator sunt unul dintre liderii importanţi. E obligaţia evidentă de a pune pe picioare organizaţia de la Buzău”, a declarat Ion Vasile.

Cele mai citite

Studiu: Disponibilizările la nivel global în scădere în 2024, dar îngrijorarea privind epuizarea angajaților crește

Potrivit unui studiu realizat de compania de outplacement LHH, 73% dintre liderii de resurse umane la nivel global iau în considerare sau efectuează disponibilizări...

Ligia Deca: Avem mare nevoie de profesori care să predea știință, tehnologie, inginerie sau matematică

Ministrul Educației a încurajat studenții, la început de an universitar, să urmeze o carieră în sistemul de învățământ Ministrul Educației, Ligia Deca, a fost prezentă...

Aproximativ 28.000 de locuințe nu sunt alimentate cu energie electrică

Aproape 28.000 de locuințe nu erau alimentate cu energie electrică luni dimineaţa, în urma incidentelor apărute în timpul nopţii pe reţelele de medie şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă