19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportSenatorul Georgică Severin a devenit membru PSD

Senatorul Georgică Severin a devenit membru PSD

Senatorul de Prahova Georgică Severin a devenit membru al PSD, după ce a fost suspendat din grupul PDL, a anunţat luni preşedintele PSD, Victor Ponta, citat de NewsIn.

Liderul PSD l-a prezentat pe Severin ca proaspăt membru al grupului social-democrat din Senat, precizând că a obţinut acordul filialei PSD. „Faptul că ambii senatori care au fost aleşi la propunerea PDL în Prahova(Iulian Bădescu şi Severin Georgică, n.r.) sunt astăzi alături de noi demonstrează că acolo e ceva foarte putred şi probabil că şi alţi parlamentari care nu vor mai accepta lucrurile ilegale şi abuzive comise de lideri PDL vor veni alături de noi”, a declarat Ponta.

La rândul său, Georgică Severin a explicat gestul său făcând apel la faptul că PSD a devenit unul dintre cele mai democratice partide din România. „Am fost suspendat din grupul senatorial (al PDL, n.r.), am fost scos din comisii, practic am fost pus în situaţia de a nu-mi putea desfăşura activitatea parlamentară (…) Am ales PSD pentru că în momentul actual cred că prioritatea numărul unu a politicienilor români este aceea de a nu permite ca această criză economică, care există indiferent de dorinţa noastră sau nu, să fie folosită ca un pretext pentru instalarea unui regim autoritar, a unui regim de dictatură, pe care îl vedem foarte clar că sub o formă sau alta preşedintele Băsescu îl favorizează”, a motivat Severin.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă