37 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăSportŞef PNL Suceava: Sper ca PSD să-şi ţină cuvântul dat

Şef PNL Suceava: Sper ca PSD să-şi ţină cuvântul dat

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, joi, că deşi politica poate fi definită şi ca un lanţ al trădărilor, el speră ca PSD să se ţină de cuvânt în ceea ce priveşte susţinerea candidaturii lui Antonescu la alegerile prezidenţiale, relatează Mediafax.

Băişanu a spus într-o conferinţă de presă că organizaţia PNL Suceava se pregăteşte de alegerile europarlamentare şi prezidenţiale care vor fi organizate anul viitor şi că, în acest sens, la alegerile pentru conducerea organizaţiei din 5 octombrie, va fi ales un Birou permanent judeţean cu cel mai mare număr posibil, de 29 de membri, fiecare având sarcini precise pe anumite zone în vederea obţinerii unui rezultat electoral cât mai bun.

Întrebat dacă este încrezător că partenerii din USL îl vor susţine la alegerile prezidenţiale de anul viitor pe Crin Antonescu, Băişanu a spus că el personal nu s-a gândit niciodată să înşele încrederea unui partener.

“Dacă gândesc însă cu mintea altora, politica poate fi definită şi ca un lanţ de trădări. Există şi această posibilitate. Sper ca PSD să-şi ţină cuvântul dat”, a spus liderul PNL Suceava.

El a reamintit că prima parte a înţelegerii, ca Victor Ponta să fie prim-ministru, a fost realizată şi că urmează ca a doua parte, cea prin care Crin Antonescu va ajunge preşedintele României, să fie pusă în practică.

“Le cer celor din USL să-şi respecte cuvântul dat”, a mai spus Alexandru Băişanu.

Cele mai citite

Suedia, acord de apărare cu SUA

Parlamentul suedez a aprobat, cu o largă majoritate, un acord de apărare cu Statele Unite, care, potrivit oponenţilor săi, deschide calea pentru desfăşurarea de...

Cât câștigă jurații de la emisiunea “Imperiul Leilor”

Emisiunea „Imperiul Leilor” de la Pro TV continuă să fascineze. Fanii fenomenului antreprenorial sunt adesea curioși despre remunerația cunoscuților afaceriști care apar pe micile...

VIDEO. Iohannis spune că va prezenta în CSAT poziția privind candidatura la șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta mâine, în cadrul Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), poziţia sa privind candidatura la şefia...
Ultima oră
Pe aceeași temă