21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSportSedinta strategica a PSD, la Bran

Sedinta strategica a PSD, la Bran

Conducerea Partidului Social Democrat se va reuni, luni seara, la Bran, cu vicepresedintii partidului, pentru a discuta, intre altele, prioritatile PSD in perioada urmatoare, respectiv in noua sesiune parlamentara, despre pozitionarea politica a partidului pe termen scurt si mediu si pregatirile pentru alegerile europarlamentare, informeaza Rompres.
Discutiile vor continua marti dimineata si vor viza o problema sensibila pentru o serie de lideri ai PSD – strategia politica a partidului.
In cadrul unei reuniuni care a avut loc zilele trecute, la Mamaia, o serie de parlamentari PSD s-au pronuntat pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Tariceanu. Motiunea ar urma sa stea la baza unor eventuale alegeri anticipate. Definirea unei strategii politice a PSD este dorita de o serie de presedinti social-democrati de Consilii judetene.

Cele mai citite

Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim

Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD a anunțat în urmă cu câteva luni. Decizia a...

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Bill Walton, unul dintre cei mai mari jucători de baschet din toate timpurile, s-a stins din viață

Doliu în NBA. Legendarul Bill Walton s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Legenda baschetului Bill...
Ultima oră
Pe aceeași temă