20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportŞedinţa CSAT a început

Şedinţa CSAT a început

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a început joi, puţin după ora 14,00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea preşedintelui Traian Băsescu, relatează Agerpres.

Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse tematici referitoare la mandatul delegaţiei României la Summitul NATO (Chicago, 20-21 mai 2012), activitatea desfăşurată de Ministerul Administraţiei şi Internelor, în perioada 2007-2011, în domeniul gestionării resurselor umane.

De asemenea, membrii CSAT vor discuta şi despre activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale, fiind prezentat şi raportul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării privind activitatea desfăşurată în anul 2011.

Activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional la nivelul porturilor maritime vor fi şi ele discutate în CSAT.

În cadrul şedinţei de joi vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională.

Pe 11 martie, preşedintele Traian Băsescu susţinea că va discuta în următoarea şedinţă CSAT situaţia celor care au făcut cursuri „pe genunchi” şi apoi au fost angajaţi în Poliţie, punctând că în momentul de faţă promoţia 2011 a şcolilor de subofiţeri de poliţie este neangajată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă