7.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSportSebastian Lăzăroiu: Mona a demisionat, dar Crin tot nu se poate baza...

Sebastian Lăzăroiu: Mona a demisionat, dar Crin tot nu se poate baza pe ea. Hai, Victore, te bagi la schimbat procurori?

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu ironizează demisia Monei Pivniceru din CSM şi subliniază ca preşedintele interimar tot nu se poate baza pe ea la Justiţie până după data de 20 august.

Citeşte şi: Mona Pivniceru şi-a dat demisia din CSM. NU poate depune JURAMANTUL ca MINISTRU – vezi de ce

”Mona a demisionat, dar Crin tot nu se poate bază pe ea până după 20 august. Cam târziu. Aşa că speranţa rămâne tot la ministrul interimar al justiţiei, plagiatorul-şef al guvernului, Victor Ponta. Hai, Victore, te bagi la schimbat procurori?”, scrie Sebastian Lăzăroiu pe Facebook într-un text publicat miercuri.

”Că să explic în ce punct ne aflăm: Nu prea mai vrea nimeni să îşi rişte libertatea pentru Crin Antonescu, altfel, un uzurpator şi pucist. Atunci Antonescu s-a gândit că, dacă ar schimbă Procurorul General şi şeful DNA, atunci ar căpăta cineva curaj să încalce legea. PG (procurorul genral – n. red.) poate fi schimbat printr-o propunere de la Ministrul Justiţiei (cu aprobarea preşedintelui interimar.

Crin a dat deja semnalul că el nu se teme să avizeze schimbarea). PSD a cedat postul de la MJ liberalilor că să nu se mânjească ei. Până să se hotărască Pivniceru, Ponta a blocat postul de la MJ cu propriul trup. Cineva sau ceva l-a convins pe Ponta să nu se atingă de procurori. Probabil acum Crin caută un kamikaze pentru MJ că să nu mai stea după Mona”, mai scrie Lăzăroiu.

Cele mai citite

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...

Profitul în fața siguranței vieții umane

De dragul profitului, dezvoltatorii imobiliari ignoră legile și expun clienții pericolelor mortale. În ciuda avertismentelor, instituțiile rămân pasive, iar specialiștii avertizează asupra unui...

El Comandante Florinel o salvează pe FCSB. Roș-albaștrii s-au impus la Voluntari

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la FC Voluntari, grație „dublei” lui Florinel Coman, și a refăcut diferența de...
Ultima oră
Pe aceeași temă