15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalScandal uriaș în fotbal! KFC vrea să-l dea în judecată pe atacantul...

Scandal uriaș în fotbal! KFC vrea să-l dea în judecată pe atacantul Kylian Mbappe de la PSG

Disputa dintre Kylian Mbappe și Federația Franceză de Fotbal cu privire la drepturile sale de imagine a devenit și mai dificilă, KFC amenințând cu o acțiune în justiție pentru refuzul său de a participa la activități cu sponsorii.

Kylian Mbappe a declanșat un scandal uriaș la naționala Franței! Acesta a refuzat să participe la poza cu echipa și la activitățile cu sponsorii de marți. KFC vrea să-l dea în judecată pe jucător pentru decizia luată.

Atacantul lui PSG și-a exprimat de mult timp îngrijorarea cu privire la promovarea unora dintre sponsorii Federației Franceze de Fotbal, unul dintre aceștia fiind KFC, și a ales să nu participe la ședința foto din această săptămână, scrie dailystar.co.uk.

Mbappe dorește o revizuire a acordului privind modul în care sunt folosite drepturile sale de imagine, iar FFF a făcut cale întoarsă și a acceptat acest lucru. Dar Alain Beral, vicepreședintele KFC Franța, nu prea este de acord cu cele întânplate.

El a catalogat poziția lui Mbappe drept un “acces de furie” și o “criză de tinerețe”, declarând pentru Sport Business Club că este “o problemă între Kylian Mbappe și FFF, nu a noastră”.

“Am plătit pentru ceva clar. Dacă va fi necesar, ne vom afirma drepturile”, a adăugat Beral.

Se pare că Mbappe nu este dispus să se implice în reclame pentru companii de fast-food și de pariuri și, de asemenea, consideră că este nevoie de o schimbare, deoarece drepturile de imagine ale unor jucători sunt folosite mai des decât altele.

“Am decis să nu iau parte la ședința foto după refuzul federației franceze de a schimba acordul privind drepturile de imagine cu jucătorii”, a spus el într-un comunicat.

După aceea, FFF a făcut un salt de 180 de grade și a cedat la cererilor sale. Declarația lor suna astfel: “FFF este încântată să lucreze la un nou acord care îi va permite să își mențină interesele, luând în același timp în considerare preocupările și convingerile legitime exprimate în unanimitate de jucătorii săi.”

Au avut loc discuții de criză cu alți jucători de rang înalt, precum și cu președintele FFF, Noel Le Graet, și cu managerul Didier Deschamps.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă