15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalRomelu Lukaku de la Chelsea, amendă record după ce și-a criticat antrenorul

Romelu Lukaku de la Chelsea, amendă record după ce și-a criticat antrenorul

Atacantul Romelu Lukaku, atacantul lui Chelsea Londra, va primi o amendă de 420.000 de lire sterline (aproximativ 600 de mii de euro) pentru scandalul provocat săptămâna trecută, când s-a declarat nemulțumit de statutul său la echipă, criticându-și și antrenorul.

Managerul echipei engleze Chelsea, Thomas Tuchel, a discutat luni cu atacantul Romelu Lukaku despre interviul controversat de săptămâna trecută, acesta urmând a fi amendat cu 420.000 de lire sterline, notează ziarul Daily Express.

În încercarea sa de a câştiga admiraţia fanilor de la Inter Milano, Lukaku a oferit un interviu pentru Sky Italia în care se plângea că e nefericit pe „Stamford Bridge” şi că managerul echipei nu îl foloseşte atât cât ar trebui, exprimându-și speranșa că într-o zi va reveni la Inter, transmite orange.ro.

Romelu Lukaku, atacantul lui Chelsea, a luat o amendă uriașă, iar managerul Tuchel l-a exclus pentru meciul cu Liverpool

În urma comentariilor făcute de atacantul de la Chelsea, Tuchel a hotărât să îl excludă pe belgian din lotul pentru meciul de duminică cu Liverpool, ceilalţi jucători şi conducerea clubului fiind de acord cu decizia luată.

Fostul atacant italian Fabrizio Ravanelli crede că planul lui Lukaku era să abandoneze Chelsea imediat şi să se mute la Tottenham, unde s-ar fi reîntâlnit cu Antonio Conte, cu care lucrase foarte bine la Inter.

Există deja o uşoară îngrijorare că Lukaku s-ar putea să nu atingă culmile pe care le-a atins la Inter, unde a marcat cel puţin 30 de goluri în două sezoane succesive.

Belgianul câştigă 12 milioane de euro anual net, astfel că amenda reprezintă 5% din salariul acestuia.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă