Foto - sport-english.com

Revenire importantă, la PSG

Mijlocaşul francez Adrien Rabiot, sancţionat de echipa sa cu o suspendare temporară, revine începând de miercuri la antrenamentele clubului de fotbal Paris Saint-Germain, informează L'Equipe.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2019 - 13:24

Pentru jucătorul în vârstă de 24 de ani, al cărui contract expiră în luna iunie, aceasta va fi ocazia de a-şi relua cariera de fotbalist, cel puţin parţial, întrucât nu va disputa niciun meci oficial cu clubul său formator. PSG a acordat jucătorilor săi o pauză pentru luni şi marţi, după egalul (2-2) cu Strasbourg de pe Parc des Princes.

Adrien Rabiot, care nu a mai jucat de la jumătatea lunii decembrie, a fost suspendat cu titlu provizoriu până la sfârşitul lunii martie.

Rabiot a fost sancţionat de club din cauza unei ieşiri într-un bar de noapte în seara eliminării clubului PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor de către Manchester United, dar şi pentru un "like" la un clip video postat de Patrice Evra, fostul jucător al lui Manchester.

Tânărul mijlocaş defensiv, în vârstă de 23 de ani, şi clubul formator se află în opoziţie de trei luni din cauza eşecului negocierilor privind prelungirea contractului său, sinonim cu plecarea sa fără compensaţii financiare pentru PSG în această vară.

Comentarii