11 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSportFotbalRelu Stoian a semnat un contract pe 2 ani cu Universitatea Craiova

Relu Stoian a semnat un contract pe 2 ani cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a încheiat perioada de mercato cu câteva transferuri notabile, reușind să aducă în echipă doi jucători importanți: Alexandru Cicâldău (27 de ani) și atacantul bosniac Jovo Lukic (25 de ani). De asemenea, echipa antrenată de Costel Gâlcă (52 de ani) și-a întărit lotul și pe poziția de portar, aducându-l pe Relu Stoian (28 de ani), fost internațional de tineret.

Relu Stoian a semnat cu Universitatea Craiova

Stoian, care a evoluat anterior la echipe precum Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Gloria Buzău și Oțelul Galați, va fi al treilea portar din lotul Universității Craiova, după Laurențiu Popescu și Silviu Lung jr.

Transferul său a avut loc după ce David Lazar, unul dintre portarii principali ai echipei, a fost împrumutat la Gloria Buzău până la finalul sezonului.

„Mulțumim, David Lazar! Bine ai venit, Relu Stoian!

Goalkeeperul David Lazar a fost cedat la formația Gloria Buzău. Îi mulțumim pentru tot și îi dorim succes în continuare!

Relu Stoian a semnat cu Știința un contract valabil pe o perioadă de 2 ani. Noul nostru goalkeeper a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Sepsi OSK, Gloria Buzău și Oțelul Galați. Bun venit în familia Universității Craiova!”, a fost mesajul clubului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Trafic rutier închis pe 3 drumuri naționale și 9 drumuri județene, în zonele inundate

Viiturile au afectat grav mai multe localităţi din Galați și Vaslui şi au dus la blocarea temporară a unor drumuri judeţene şi naţionale Localităţile afectate...

Guvern: 271 de persoane au fost evacuate și mutate în siguranță

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat, la Galați, reuniunea Comandamentului pentru Situații de Urgență în care au fost luate mai multe decizii pentru protejarea vieții...

Crimă în Vaslui pentru o bucată de pământ. A fost lovit cu o secure

Un conflict legat de o bucată de pământ s-a soldat cu o crimă în județul Vaslui. Un bărbat de 62 de ani, cunoscut pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă