6 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSportReacția lui Kovesi la acuzațiile aduse de Elena Udrea

Reacția lui Kovesi la acuzațiile aduse de Elena Udrea

Procuroarea şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Codruţa Kovesi, a declarat marţi, referitor la acuzaţiile aduse de  Elena Udrea, că magistraţii sunt imuni la astfel de declaraţii, potrivit Mediafax

"Nu voi comenta niciodată declaraţiile pe care le dau persoanele pe care le cercetăm, nu o s-o fac nici acum. Deocamdată nu am sesizat Inspecţia Judiciară. Suntem imuni la astfel de declaraţii. Ne facem treaba, cred că răspunsul nostru cel mai bun este să continuăm anchetele profesionist, în mod corect şi hotărârile judecătoreşti sunt răspunsul cel mai credibil pe care îl putem da în faţa unor astfel de atacuri", a spus șefa DNA.

Citește și: Elena Udrea, mesaj despre acțiunile DNA: Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă

Fosta ministră a Dezvoltării Regionale şi Turismului, deputata PMP Elena Udrea, arestată în dosarul "Gala Bute" şi pusă sub acuzare şi în dosarul "Microsoft", a postat, de mai multe ori mesaje pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, despre anchetele procurorilor şi denunţurile inculpaţilor. Mesajele sunt semnat cu eticheta "Kafka".

Citește și: Kovesi: DNA susține orice inițiativă care duce la confiscarea efectivă a bunurilor indisponibilizate

Într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook, intitulat "Denunţătorii buni şi denunţătorii răi", Elena Udrea a arătat că, după ce DNA şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-au opus punerii sale în libertate, dar și că se poate spune că principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că a fost căsătorit cu ea.

Cele mai citite

Iohannis a readus coaliția la Masa tăcerii, de Ziua Constantin Brâncuși

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Iohannis a găsit momentul oportun pentru a restabili armonia în coaliția de guvernare, astfel încât el să fie lăsat...
Ultima oră
Pe aceeași temă