13 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSportQuintus: Plecarea lui Chiliman din PNL ar fi "o greşeală şi pentru...

Quintus: Plecarea lui Chiliman din PNL ar fi “o greşeală şi pentru partid şi pentru cariera lui”

Preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a afirmat, referindu-se la o eventuală demisie din partid a primarului sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, că un astfel de gest ar fi “o greşeală şi pentru partid şi pentru cariera lui”, potrivit Mediafax.

Mircea Ionescu Quintus a declarat, luni seară, că nu a discutat cu Andrei Chiliman despre o eventuală demisie a acestuia, dar că, în opinia sa, o astfel de decizie ar fi una luată “într-un moment de emoţie”.

Citeşte şi ŞOC în PNL: Chiliman se gândeşte “serios” să demisioneze din partid: Decizia lui Antonescu e comică, pot să fac şi campania lui. Vezi reacţiile politicienilor

Quintus a spus că îl cunoaşte pe Chiliman şi lucrează împreună de 22 de ani şi că nu l-ar sfătui pe acesta să plece din PNL, spunând că o astfel de decizie ar fi “o greşeală”.

“Numai dacă în partidul nostru aş descoperi un adversar, un duşman, l-aş sfătui să facă aşa ceva (să demisioneze – n.r.). Pe un prieten cu care lucrăm împreună de atâta vreme nu-l pot sfătui să facă o astfel de greşeală şi pentru partidul nostru şi pentru cariera lui politică”, a declarat Mircea Ionescu Quintus.

Citeşte şi Ludovic Orban: Sunt stupefiat de schimbarea lui Chiliman, e o greşeală politică

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, luni, că, pentru prima oară, după aproape 23 de ani de când este membru PNL, ia în considerare “în mod foarte serios” demisia din partid.

Chiliman a precizat că va lua o decizie numai după ce se va sfătui cu Mircea Ionescu Quintus, Radu Câmpeanu şi Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi Antonescu: Obiectivul prioritar al lui Chiliman trebuie să fie candidatura la Primăria Sectorului 1

Andrei Chiliman a declarat că, în situaţia în care va pleca din PNL, dă asigurări că nu îşi va “murdări numele prin recurs la traseismul politic”, adăugând că “sunt în România destui şobolani, destule corăbii – unele care iau apă, altele care nu iau”.

Cele mai citite

FSB acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Serviciile de securitate ruse (FSB) au acuzat miercuri British Council, agenţia britanică pentru educaţie şi cultură, de colectarea de informaţii militare de la refugiaţii...
00:00:35

Doi morți în urma ciocnirii unei nave de un pod din China

Cel puțin două persoane au murit după ce o barjă s-a ciocnit de un pod, peste o cale navigabilă în Delta râului Perle, din...

Grindeanu veste bună despre construcția autostrăzii Pașcani- Suceava

Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor a avizat joi Studiul de Fezabilitate al autostrăzii Pașcani- Suceava, anunță ministrul Sorin Grindeanu. Documentul fusese avizat săptămâna trecută...
Ultima oră
Pe aceeași temă