20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPSD zice ca vrea sa dea jos Guvernul

PSD zice ca vrea sa dea jos Guvernul

Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii vor uza de toate mijloacele de lupta politica si parlamentara pentru a da jos actualul Guvern, inclusiv de motiunea de cenzura, pe care o vor depune la inceputul sesiunii parlamentare viitoare.
Ponta a precizat ca, pâna la depunerea motiunii de cenzura, PSD nu va vota, sub nicio forma, nicio initiativa politica a actualului Guvern, a premierului Calin Popescu Tariceanu sau a presedintelui Traian Basescu. De asemenea, vicepresedintele PSD a aratat ca parlamentarii social-democrati vor vota si impotriva proiectului de lege privind bugetul pe anul 2007.
”Nu vom sustine niciun fel de formula negociata intre presedinte si premier sau intre diverse partide. Nu facem nicio alianta cu nimeni. Nu sprijinim guvernul altora. Vrem sa constituim o alternativa la actuala guvernare, iar alternativa este reprezentata de un Guvern social-democrat”, a subliniat Ponta. El a aratat ca PSD priveste cu ingrijorare criza politica declansata de permanentizarea “razboiului” dintre Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu.
”Din punctul de vedere al PSD, lupta dintre Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu nu mai este una personala, de orgolii, ci este o lupta dintre doua grupuri de interese politice si financiare. Sunt doua echipe care se bat pe monopolul puterii politice si financiare”, a aratat Ponta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă