19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPSD vrea sa castige referendumul

PSD vrea sa castige referendumul

Conducerea PSD a discutat cu liderii organizatiilor judetene ale partidului despre strategia pe care o vor aplica pana la referendum. Dupa sedinta, presedintele PSD a facut un apel catre poporul roman pentru a se prezenta la vot: "Miza acestui referendum este uriasa. Iesiti la vot!"

Mircea Geoana crede ca o imensa responsabilitate revine Curtii Constitutionale, care trebuie sa substituie vidul legislativ.

"Judecatorii Curtii trebuie sa dea un raspuns clar si fara echivoc pentru a iesi din criza. Cred cu tarie ca in acest moment trebuie sa avem o lege a referendumului prin care sa se poata stabili daca romanii il mai vor pe Traian Basescu sau nu. Nu mai avem voie sa traim in aceasta ambiguitate. Un referendum indecis sau un referendum clar – aceasta este miza esentiala".

"PSD isi propune castigarea refendumului. Fac un apel catre cetatenii care sunt iubitori de democratie sa vina la vot si sa decida daca mai doresc inca doi ani de scandal. PSD va respecta votul romanilor", a mai adaugat liderul PSD.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă