20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPriorităţile noilor miniştri

Priorităţile noilor miniştri

Deputatul PDL Valeriu Tabără, propus pentru funcţia de ministru al Agriculturii, a declarat că printre priorităţile pe care le are în vedere se află rezolvarea problemelor financiare şi eliminarea evaziunii fiscale, relatează Mediafax.

El a spus că cea mai importantă este problema „financiară” şi că va încerca din acest punct de vedere să afle ce este de decontat, să pregătească bugetul pe anul 2011 şi să vadă ce se întâmplă cu fondurile comunitare. In acest sens Tabara va avea o discuţie cu cei implicaţi în implementare proiectelor finanţate din fondurile comunitare.

El a adăugat: „Pe cât posibil să nu mai importăm, să eliminăm evaziunea fiscală şi să facem astfel încât să nu mai cultivăm buruieni”.

Deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu, propus pentru ministrul Finanţelor, a declarat că are ca prioritate‚ „continuarea acordului cu FMI, care reprezintă o necesitate pentru România.

El a spus că nu vrea să prezinte alte priorităţi până nu se finalizează procedura de numirea a sa în funcţia de ministru al Finanţelor.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă