21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPrima reacţie a lui Băsescu la amânarea verdictului Curţii: PSD va pune...

Prima reacţie a lui Băsescu la amânarea verdictului Curţii: PSD va pune termen pentru CCR în decembrie 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat despre amânarea deciziei CCR privind validitatea referendumului că PSD va cere Curţii să judece cazul în decembrie 2014, atunci când lui Traian Băsescu îi expiră mandatul de preşedinte.

„Un guvern care organizează un referendum, premierul comunică cifre valide, trimite la CC cifre valide, iar pe data de 2 august trimite o scrisoare la CC în care spune că nu ştie câţi electori există în România, asta arată că oamenii ăştia n-au nici un fel de scrupule, nu-i interesează ţara”, a declarat preşedintele suspendat Traian Băsescu.

„Eu nu am ce să fac şi nu e problema mea, eu sunt un preşedinte ales şi suspendat, pus să-şi probeze popularitatea după opt ani de mandat şi trei de criză, care nu convine majorităţii politicienilor din Parlament”, a mai spus Băsescu.

„Nu vreţi să-i întrebaţi pe Ponta, pe Rus, care sunt efectele economice a ceea ce au făcut? Eu cred că PSD va pune termen pentru CC să se judece cazul în decembrie 2014”, a opinat Băsescu despre decizia CC privitoare la validarea referendumului organizat în 29 iulie.

Curtea Constituţională a României (CCR) a anunţat, aseară, că a amânat decizia privind referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu pentru data de 12 septembrie. Concret, dată fiind amânarea decizie, Crin Antonescu rămâne preşedintele interimar al României.

În urmă cu câteva momente, Realitatea TV a anunţat, pe surse, că CCR se va reuni în 31 august.

Citeşte şi: SURPRIZĂ TOTALĂ. CCR a amânat decizia privind REFERENDUMUL până pe 12 septembrie. MAGISTRAT: Referendumul ar trebui ANULAT. CCR a respins contestaţiile privind organizarea referendumului

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă