19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPrigoană: Cel mai bine plasat în sondaje va candida din partea PDL...

Prigoană: Cel mai bine plasat în sondaje va candida din partea PDL la Primăria Capitalei

Democrat-liberalul cel mai bine plasat în sondajele de opinie va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei de anul viitor, a declarat pentru Agerpres, vineri, deputatul PDL Silviu Prigoană, care a precizat că s-a înscris în cursa internă din partid pentru a exista mai mulţi competitori, dar şi pentru că aşa i-a cerut electoratul.

Întrebat care sunt motivele care l-au determinat să se înscrie pentru candidatura la primăria Bucureştiului, Prigoană a răspuns: „Ca să fie mai mulţi. Cum era să candideze unul singur?”.

Democrat-liberalul susţine că electoratul i-a cerut să candideze la primărie: „Mai mulţi cetăţeni din colegiul meu mi-au spus: pe administraţie te pricepi mai bine decât pe legislaţie. Ar fi bine să încerci”.

În ceea ce priveşte activitatea sa parlamentară, Prigoană consideră că şi-a onorat promisiunile făcute în campania electorală, chiar dacă iniţiativele sale nu au fost adoptate.

„Pe partea de Parlament eu mi-am dus la îndeplinire mandatul, toate promisiunile din campanie întocmai şi la timp au fost depuse la registratură. Că ele nu au ieşit, asta e, nu e decizia mea, e decizia Parlamentului”, a mai declarat deputatul PDL.

Legat de şansele pe care şi le acordă, democrat-liberalul susţine că „asta o să hotărască electoratul”. „Bănuiesc că această competiţie internă nu constă în nişte probe de atletism, ci altfel de probe. La final se va face un sondaj de opinie, unde electoratul o să-şi exprime opţiunile şi cel mai bine plasat va candida în alegeri”, a afirmat Silviu Prigoană.

Întrebat dacă există deja un sondaj de opinie în acest sens, Silviu Prigoană nu a confirmat acest lucru. Până în prezent, în cursa pentru desemnarea candidatului PDL la Primăria Capitalei s-ar afla, alături de Silviu Prigoană, democrat-liberalii Theodor Paleologu şi Costică Canacheu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă