7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportPreşedintele Traian Băsescu, nuntaş la fiica senatorului Ion Ariton

Preşedintele Traian Băsescu, nuntaş la fiica senatorului Ion Ariton

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, Maria Băsescu, şi cu cele două fiice, Ioana şi Elena, s-au aflat, duminică seară, la un restaurant din Poiana Braşov, unde a avut loc loc nunta fiicei senatorului PDL Ion Ariton, potrivit Digi 24.

La nunta din Poiana Braşov au fost invitaţi şi preşedintele PDL Vasile Blaga, precum şi preşedintele democrat-liberalilor braşoveni, George Scripcaru.

Scripcaru a declarat, duminică seară, că este o nuntă frumoasă şi că toată lumea este relaxată şi că se simte bine.

„Ariton este un bun coleg de la Sibiu, care a fost alături de noi întotdeauna şi, pentru că ne-a invitat la acest eveniment important în familia lui, am venit în această seară la nunta fiicei sale”, a spus Scripcaru, care a adăugat că mireasa este foarte frumoasă.

El a confirmat că printre invitaţi se află şi preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia şi cele două fiice, la eveniment fiind prezent şi liderul PDL, Vasile Blaga.

Ioana Ariton, fiica lui Ion Ariton, s-a căsătorit, duminică, cu Ciprian Rogojan, alias Cici, de la trupa Sistem, după doi ani de relaţie.

Cele mai citite

Festivalurile lunii martie la Opera Comică pentru Copii: Primăvara Copiilor și Festivalul Cărților Deschise

Opera Comică pentru Copii anunță două festivaluri remarcabile pentru luna martie: Primăvara Copiilor și Festivalul Cărților Deschise. Ambele evenimente sunt programate la sediul instituției...

Cine sunt antreprenorii cu care s-a văzut preşedintele PNL

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că în ultima vreme s-a văzut cu mai mulţi oameni de afaceri din România pentru a găsi acea...

5 întrebări pe care să le adresezi medicului înainte de operația de augmentare mamară (mărire de sâni)

Augmentarea mamară este o procedură chirurgicală estetică care implică introducerea unui implant mamar la nivelul sânilor, pentru a mări sau a schimba forma acestora....
Ultima oră
Pe aceeași temă