11.9 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSportPremierul a cerut RAAPPS să publice o listă cu imobilele din portofoliu...

Premierul a cerut RAAPPS să publice o listă cu imobilele din portofoliu care vor fi vândute

Premierul Emil Boc a cerut, astăzi, Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) ca, într-o săptămână, să prezinte Guvernului şi publicului o listă cu imobilele administrate de regie care vor fi vândute, a declarat purtătoarea de cuvânt a Guvernului, potrivit Agerpres.

Ioana Muntean a spus că, în şedinţa de astăzi, Guvernul a discutat elaborarea unui act normativ pentru vânzarea unor locuinţe de serviciu din administrarea RAAPPS.

„În Guvern, s-a discutat pe marginea unui proiect de act normativ privind condiţiile pentru vânzarea unor imobile administrate de RAAPPS. Premierul îşi doreşte transparenţă maximă în acest demers, tocmai de aceea a solicitat regiei să prezinte atât Guvernului, cât şi public, lista cu aceste imobile care urmează să fie vândute.

După acest pas, Guvernul îşi doreşte să promoveze actul normativ plecând de la un principiu de bază, şi anume că vânzarea se va face prin licitaţii deschise cu strigare, iar preţul nu va fi mai mic decât preţul pieţei stabilit de evaluator”, a precizat Ioana Muntean.

Cele mai citite

Schimbarea la față… de masă klausiană

Premierul Marcel Ciolacu lovește chirurgical în campania pe care și început-o ca să ajungă la Cotroceni. Are consilieri buni, trebuie să recunoaștem. Recent,...

Mama Omida și fiul ei Rareș

Domnul Rareș Bogdan a lăsat contrele la PSD, pentru că niciodată nu se știe când ai nevoie de o mână stângă, și, mai...

Andres Iniesta se retrage din fotbal la 40 de ani!

Legendarul mijlocaș al Barcelonei, Andres Iniesta, își va anunța retragerea oficială din fotbalul profesionist pe 8 octombrie, la vârsta de 40 de ani. După o...
Ultima oră
Pe aceeași temă