9.9 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSportPreda: Mi-e ruşine că sunt în PDL

Preda: Mi-e ruşine că sunt în PDL

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat duminică, la Europa FM, că îi este ruşine că face parte din acest partid auzind că democrat-liberalii l-au aplaudat pe Antonie Solomon, primarul suspendat al Craiovei, judecat pentru fapte de corupţie, conform Newsin.

„Nu mă identific în niciun fel cu un asemenea tip de biografie şi asemenea tip de prezenţă politică. Mi-e ruşine că sunt în PDL auzind că acest partid aplaudă pe cineva care este trimis în judecată”, a precizat Preda, referindu-se la Antonie Solomon.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, a fost reales, vineri seară, preşedinte al organizaţie municipale Craiova a Partidului Democrat Liberal.

Membrii organizaţiei PDL Craiova au decis, în cadrul lucrărilor Conferinţei Municipale a partidului, ca Solomon să conducă filiala în următorii patru ani. Solomon, care a fost, de altfel, singurul candidat, a primit vot favorabil din partea a 342 de delegaţ, iar alţi zece s-au opus ca acesta să fie desemnat ca preşedinte al organizaţiei PDL Craiova. „E normal să nu fii votat în unanimitate. Mâine va fi organizată o conferinţă de presă şi vă vom da toate detaliile”, a declarat, vineri seară, corespondentului NewsIn, Antonie Solomon.

Conducerea filialei a decis ca lucrările conferinţei să se desfăşoare în spatele uşilor închise, reprezentanţii mass-media nefiind lăsaţi să intre în sală. La alegerile din cadrul organizaţiei municipale Craiova a participat şi fostul ministru al transporturilor Radu Berceanu, preşedinte al PDL Dolj.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, este judecat pentru fapte de corupţie alături de omul de afaceri piteştean Cornel Penescu, de Dragoş George Stancu şi de Pieca Gheorghiţă. Solomon a fost eliberat din arest preventiv pe 8 septembrie, după ce Curtea de Apel Galaţi i-a admis recursul şi a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura interzicerii părăsirii municipiului Craiova.

Cele mai citite

Grav abuz DNA. Șapte ani de închisoare degeaba pentru Adamescu, într-un dosar instrumentat

Într-un caz care a ridicat serioase semne de întrebare cu privire la legalitatea și integritatea procurorilor anticorupție, Tribunalul București a emis o hotărâre...

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...

Explozie în județul Dolj. FOTO

Pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj fac măsurători privind eventuale emanaţii de gaze naturale în comuna Calopăr, după ce, vineri...
Ultima oră
Pe aceeași temă