10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportPreda: Mi-e ruşine că sunt în PDL

Preda: Mi-e ruşine că sunt în PDL

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat duminică, la Europa FM, că îi este ruşine că face parte din acest partid auzind că democrat-liberalii l-au aplaudat pe Antonie Solomon, primarul suspendat al Craiovei, judecat pentru fapte de corupţie, conform Newsin.

„Nu mă identific în niciun fel cu un asemenea tip de biografie şi asemenea tip de prezenţă politică. Mi-e ruşine că sunt în PDL auzind că acest partid aplaudă pe cineva care este trimis în judecată”, a precizat Preda, referindu-se la Antonie Solomon.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, a fost reales, vineri seară, preşedinte al organizaţie municipale Craiova a Partidului Democrat Liberal.

Membrii organizaţiei PDL Craiova au decis, în cadrul lucrărilor Conferinţei Municipale a partidului, ca Solomon să conducă filiala în următorii patru ani. Solomon, care a fost, de altfel, singurul candidat, a primit vot favorabil din partea a 342 de delegaţ, iar alţi zece s-au opus ca acesta să fie desemnat ca preşedinte al organizaţiei PDL Craiova. „E normal să nu fii votat în unanimitate. Mâine va fi organizată o conferinţă de presă şi vă vom da toate detaliile”, a declarat, vineri seară, corespondentului NewsIn, Antonie Solomon.

Conducerea filialei a decis ca lucrările conferinţei să se desfăşoare în spatele uşilor închise, reprezentanţii mass-media nefiind lăsaţi să intre în sală. La alegerile din cadrul organizaţiei municipale Craiova a participat şi fostul ministru al transporturilor Radu Berceanu, preşedinte al PDL Dolj.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, este judecat pentru fapte de corupţie alături de omul de afaceri piteştean Cornel Penescu, de Dragoş George Stancu şi de Pieca Gheorghiţă. Solomon a fost eliberat din arest preventiv pe 8 septembrie, după ce Curtea de Apel Galaţi i-a admis recursul şi a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura interzicerii părăsirii municipiului Craiova.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă