25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPonta: România va acorda sprijin necondiţionat Republicii Moldova

Ponta: România va acorda sprijin necondiţionat Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Bruxelles, că statul român va sprijini total şi necondiţionat Republica Moldova ”pe calea integrării europene”.

”Mesajul transmis de preşedintele Comisiei Europene (despre ajutorul politic şi economic acordat Republicii Moldova – n.r.) este foarte puternic pentru parteneriatul vestic. Moldova, ca şi celelalte ţări poate fi sprijinită de ţări deja membre pentru un parcurs mai rapid al integrării europene”, a declarat Ponta.

Premierul român a precizat că premierul Moldovei, Iurie Leancă, ”şi-a angajat ţara pe calea integrării europene”, iar România ”se va implica în prima linie pentru asistenţă şi pentru o mai bună integrare” a Republicii Moldova.

Citeşte şi: Barroso: Succesul conductei Iaşi-Ungheni, punct de referinţă pentru proiecte viitoare

”Am lucrat împreună cu Oettinger (comisarul european pentru Energie – n.r.) pentru a identifica proiectele concrete de infrastuctură energetică, cât şi de transport care sunt dezvoltate în această perioadă şi care pot fi dezvoltate în continuare”, a mai spus prim-ministrul român.

Ponta a adăugat că modalitatea de finanţare şi modalitatea de implementare a proiectelor nu au fost stabilite, dar vor fi discutate în întâlnirile viitoare dintre Comisia Europeană şi guvernele celor două ţări.

 

 


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/ef8817eff3be912f87fc5763c9570342/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă