25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPonta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL

Ponta: Remanierea a fost o răfuială între găştile din PDL

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că remanierea Guvernului a reprezentat „doar o răfuială” între găştile din PDL, iar acţiunile politice ale PSD rămân valabile, scrie Mediafax.

„În primul rând, e vorba doar de o răfuială între găştile din PDL, la care, bineînţeles, a participat şi şeful găştilor, preşedintele Traian Băsescu. Vestea proastă pentru români este că nu s-a gândit nimeni la ei când s-au făcut aceste schimbări, vestea bună este că cel puţin câţiva dintre marii corupţi nu mai sunt chiar direct la butoane, ci se retrag la partid”, a comentat Ponta remanierea Guvernului anunţată de către premierul Emil Boc.

El a precizat că planul de acţiuni politice al PSD, referitor la depunerea moţiunilor simple pe domeniile miniştrilor remaniaţi sau la depunerea moţiunii de cenzură, rămâne neschimbat, chiar în condiţiile remanierii.

„Nu s-au schimbat cu absolut nimic acţiunele noastre politice, pentru că schimbările de azi (joi – n.r.) nu au legătură cu politica şi cu guvernarea ţării, au legătură doar cu reaşezarea forţelor în interiroul PDL. Noi mergem mai departe exact pe planul nostru. Schimbările din Guvern nu au avut niciun fel de influenţă în afara PDL şi a luptelor lor interne pentru putere”, a spus Ponta.

Premierul Emil Boc a anunţat oficial, joi, remanierea miniştrilor Adriean Videanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Mihail Dumitru, Gabriel Sandu şi Radu Berceanu şi înlocuirea lor cu Ion Ariton, Gheorghe Ialomiţianu, Ioan-Nelu Botiş, Valeriu Tabără, Valerian Vreme şi Anca Boagiu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă