19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPonta preia, luni, interimatul la Ministerul Transporturilor

Ponta preia, luni, interimatul la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta preia, luni, interimatul la Ministerul Transporturilor, după ce fostul ministru Relu Fenechiu a fost condamnat în dosarul „Transformatorul”, informează un comunicat al Guvernului, remis redacţiei.

Ponta va prelua mandatul de la ora 13.00, mai transmite Biroul de Presă al Guvernului.

Citeşte şi Fenechiu: M-am întâlnit cu premierul şi i-am predat mandatul de la Ministerul Transporturilor

Ministerul Transporturilor a informat, vineri, că vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a confirmat telefonic premierului Victor Ponta decizia de a demisiona din funcţia de ministru, şi că cei doi au stabilit să discute despre atribuţii în cursul zilei de sâmbătă.

Citeşte şi Cât de ”performant” a fost la Transporturi ministrul Relu Fenechiu?

Totodată, liderul PNL a precizat, vineri, pentru Mediafax, că una din variantele luate în calcul de liberali pentru portofoliul de la Transporturi este Ovidiu Silaghi.

Citeşte şi Ministrul Relu Fenechiu, condamnat la 5 ani inchisoare cu EXECUTARE, plus 3 ani pedepsă complementară. El a DEMISIONAT de la Transporturi

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”, iar fratele lui, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă