25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPonta, la ședința de Guvern: Dacă pierdem fonduri europene, le pierde România,...

Ponta, la ședința de Guvern: Dacă pierdem fonduri europene, le pierde România, nu Guvernul actual

Șeful Guvernului Victor Ponta a declarat în deschiderea ședinței de Guvern de miercuri că, codul Fiscal reprezintă o reformă radicală pentru România și că ia în considerare angajarea răspunderii Guvernului pe proiectul noului Cod Fiscal în cazul în care este blocat. 

Ponta a atras atenția asupra faptului că scandalurile pe tema Codului Fiscal nu sunt în favoarea României

”Dacă pierdem fonduri europene le pierde România nu Guvernul actual”, a spus premierul. 

De asemenea, premierul Victor Ponta i-a spus ministrului de Externe că cine a greşit în cazul broşurii redactate cu steagul greşit al Germaniei trebuie să plătească. 

"Domnule ministru Aurescu, degeaba aţi făcut atâtea lucruri bune pentru România în toţi aceşti ani. Înţeleg că aţi greşit o hartă. Eu vreau să vă urez mult succes în continuare şi să faceţi lucruri bune pentru România. Cine a greşit, plăteşte. Înţeleg că se întâmplă şi la case mai mari, am văzut că domnul Plevneliev Rosen este preşedintele României pe pagina oficială a MAE german. Vreau să vă rog să vă vedeţi de treabă în continuare şi, dacă cineva greşeşte, înţeleg că plăteşte", i-a spus Ponta ministrului, în şedinţa de guvern.

În cadrul aceleiași ședințe, premierul a mai precizat că 95 % dintre elevi s-au înscris la ora de religie.

 "Poate reușim să facem lucruri mai bine analizate și mai bine gândite. Atâta scandal și ceartă în chestia cu religia, încât s-au înscris 95%. Credeam că o să fie cine știe ce dezastru, dar, de fapt, 95%…Părinții de bunăvoie vor să facă (n.red. religia), pentru că au nevoie copiii de valori și valorile sunt importante în acest moment. Și îmi doresc că data viitoare când vorbim despre un subiect important, să o facem mai serios, și mai aplicat, și mai analizat, și nu așa cu hei-rup" , a mai spus premierul. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă