14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportPonta: Eu nu am mize personale la alegerile europarlamentare

Ponta: Eu nu am mize personale la alegerile europarlamentare

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, într-o emisiune la Antena 3, că nu are mize personale în alegerile europarlamentare din 25 mai.

”Eu nu am mize personale pentru ca fac parte din generația care trebuie să pună în față niște mize naționale. Cred că România va fi după aceste alegeri un membru activ în UE și cred că vom reuși să avem în țară acele standarde europene pe care toți cei care au fondat UE le-au avut în minte. Știu că putem aduce propria noastră contribuție la Uniunea Europeană”, a spus Victor Ponta.

Premierul și-a exprimat sprijinul pentru socialistul Martin Schulz care candidează la președinția Comisia Europene.

”Îmi doresc ca Martin Sculz să fie președintele Comisiei Europe. Cred ca în 25 mai românii vor veni la vot și vor spune că vor un președinte al Comisiei Europene care să știe de aici, de la București, ce se întâmplă în România și, dacă eu voi face ceva rău, să afle tot de aici”, a susținut Ponta.

Cele mai citite

Iohannis a promulgat legea prin care se produce energie electrică din resurse eoliene offshore

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea care reglementează cadrul general necesar implementării în România a proiectelor de producere a energiei electrice din resurse...

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă