22.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSportPonta: Am impresia că PDL se va face de râs cu mitingul...

Ponta: Am impresia că PDL se va face de râs cu mitingul împotriva noastră

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că are impresia că PDL se va face de râs organizând mitingul împotriva USL, el susţinând că democrat-liberalii sunt sunt cei care au încălcat toate legile, inclusiv Constituţia şi au distrus statul de drep, potrivit Mediafax.

 

“Dacă ei organizează o manifestaţie publică împotriva noastă, e dreptul lor, sunt în opoziţie şi e foarte bine. Dacă vorbesc însă, totuşi, de statul de drept, cei care au încălcat şi au distrus statul de drept şi au încălcat toate legile, şi Constituţia României, şi şi-au bătut joc de români, sunt cei de la PDL. Nu cred că cineva a uitat aşa peste noapte lucrul ăsta şi am impresia că se fac de râs”, a spus Ponta.

PDL va organiza o manifestaţie joi, la ora 18.00, în Piaţa Revoluţiei, la care doreşte să participe cât mai multe organizaţii nonguvernamentale şi cetăţeni care doresc să împiedice anexarea instituţiilor statului de către USL, a anunţat prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

Cezar Preda a precizat, după şedinţa BPN al PDL, că la manifestaţia pe care partidul o va organiza în Piaţa Revoluţiei se va semna o petiţie “de salvare a statului de drept” şi a instituţiilor democratice.

Preda a arătat că aceasta este prima acţiune a noii conduceri a PDL, arătând că PDL îşi doreşte ca la această manifestare să adere toţi cetăţenii români care îşi doresc ca statul de drept să funcţioneze şi care vor să împiedice “anexarea instituţiilor statului” de către USL şi Victor Ponta.

“Dorim să participe cât mai multe organizaţii nonguvernamentale, societatea civilă şi să semnăm cu toţii o petiţie de salvare a statului de drept”, a precizat Cezar Preda.

El a mai spus că la manifestare vor veni organizaţii din ţară ale PDL, dar şi din Bucureşti şi platforme civice, precizând că PDL se aşteaptă să participe peste 3.000 de manifestanţi.

Cele mai citite

“Ucigașul tăcut” din România. O persoană moare la fiecare 30 de minute

Fenomenul grav în România este reprezentat de mortalitatea cauzată de infarctul miocardic. O persoană moare la fiecare 30 de minute. Această problemă de sănătate...

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...

Cristian Diaconescu susținut la Președinția României de un partid surpriză

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, este disperat după imagine și funcții, fapt care este în căutare de susținători pentru a candida la...
Ultima oră
Pe aceeași temă