14.7 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSportPonta: Am impresia că PDL se va face de râs cu mitingul...

Ponta: Am impresia că PDL se va face de râs cu mitingul împotriva noastră

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că are impresia că PDL se va face de râs organizând mitingul împotriva USL, el susţinând că democrat-liberalii sunt sunt cei care au încălcat toate legile, inclusiv Constituţia şi au distrus statul de drep, potrivit Mediafax.

 

“Dacă ei organizează o manifestaţie publică împotriva noastă, e dreptul lor, sunt în opoziţie şi e foarte bine. Dacă vorbesc însă, totuşi, de statul de drept, cei care au încălcat şi au distrus statul de drept şi au încălcat toate legile, şi Constituţia României, şi şi-au bătut joc de români, sunt cei de la PDL. Nu cred că cineva a uitat aşa peste noapte lucrul ăsta şi am impresia că se fac de râs”, a spus Ponta.

PDL va organiza o manifestaţie joi, la ora 18.00, în Piaţa Revoluţiei, la care doreşte să participe cât mai multe organizaţii nonguvernamentale şi cetăţeni care doresc să împiedice anexarea instituţiilor statului de către USL, a anunţat prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

Cezar Preda a precizat, după şedinţa BPN al PDL, că la manifestaţia pe care partidul o va organiza în Piaţa Revoluţiei se va semna o petiţie “de salvare a statului de drept” şi a instituţiilor democratice.

Preda a arătat că aceasta este prima acţiune a noii conduceri a PDL, arătând că PDL îşi doreşte ca la această manifestare să adere toţi cetăţenii români care îşi doresc ca statul de drept să funcţioneze şi care vor să împiedice “anexarea instituţiilor statului” de către USL şi Victor Ponta.

“Dorim să participe cât mai multe organizaţii nonguvernamentale, societatea civilă şi să semnăm cu toţii o petiţie de salvare a statului de drept”, a precizat Cezar Preda.

El a mai spus că la manifestare vor veni organizaţii din ţară ale PDL, dar şi din Bucureşti şi platforme civice, precizând că PDL se aşteaptă să participe peste 3.000 de manifestanţi.

Cele mai citite

Apple lansează laptopurile MacBook Air cu cipuri M3

Apple a prezentat luni noi laptopuri MacBook Air cu cele mai recente procesoare M3, mizând pe faptul că modelele mai puternice vor atrage consumatorii...

Lista cu beneficiarii programului ”Casa Verde Fotovoltaice 2023”, aprobată de AFM

Lista cu cei 49.311 de beneficiari ai programului ''Casa Verde Fotovoltaice 2023'' - persoane fizice a fost aprobată de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), informează...

Boloș vine în Parlament să explice impozitarea concediilor medicale. USR a lansat o moțiune împotriva ministrului de Finanțe

Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, este așteptat să dea explicații în Parlament în după-amiaza zilei de 4 martie 2023, în timp ce USR a...
Ultima oră
Pe aceeași temă