23.8 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSportPNL Sector 4: Piedone e candidat impus, nu negociem politic cu el,...

PNL Sector 4: Piedone e candidat impus, nu negociem politic cu el, îl susţinem atât cât se va putea

Preşedintele PNL Sector 4, Geani Dinu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că PNL Sector 4 nu negociază politic cu Cristian Popescu-Piedone, care este un candidat impus, menţionând că organizaţia îl va susţine pe acesta “atât cât se va putea”.

“PNL Sector 4 nu negociază politic cu Popescu-Piedone, care este un candidat impus. Îl vom susţine atât cât se va putea. De negocieri politice cu Popescu-Piedone nici nu poate fi vorba, deoarece a demonstrat că este un om lipsit de orice fel de credibilitate”, a declarat Geani Dinu.

El a afirmat că actualul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, se prezintă în continuare ca un primar independent.

Deşi nu-i neagă capacităţile adminstrative lui Cristian Popescu-Piedone, Geani Dinu apreciază că acesta nu este “omul cu care te poţi aşeza la masă pentru o discuţie politcă serioasă”.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, fost lider PC, dar care îşi anunţase candidatura din partea UNPR în 2012, va candida din partea USL pentru un nou mandat, conform anunţului făcut, vineri, de liderul PSD Victor Ponta.

Şi liderul PC Daniel Constantin a susţinut că Piedone va candida din partea Partidului Conservator.

“După cum ştiţi, am anunţat mai de mult că PC va avea candidat la Sectorul 4, astăzi îl avem. Nu a fost niciun efort de lungă durată să îl convingem, doar o simplă discuţie cu domnul primar. Nu a fost niciun efort, aşa cum procedează alţii, prin alte mijloace, noi nu avem mijloacele respective”, a spus Constantin.

Cele mai citite

Incendiu la DSVSA din Pitești

Un incendiu a izbucnit, astăzi, într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti."La sosirea forţelor de...

Alina Ceușan a făcut marele anunț! “Ăsta-i cel mai frumos!”

Alina Ceușan și soțul ei, Raul, se pregătesc cu bucurie pentru sosirea celui de-al doilea copil în familia lor. Prezentatoarea din primul sezon al...

Hanami – sărbătoarea primăverii, în Grădina Japoneză din Herăstrău

A cincea ediţie a Festivalului Hanami - sărbătoarea primăverii are loc, astăzi, în Grădina Japoneză din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) din Capitală."Vă aşteptăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă