7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSportPNL - razboi total cu PLD

PNL – razboi total cu PLD

Liderul liberal Calin Popescu Tariceanu a valorificat prezenta la conferinta anuala a PNL Bucuresti, desfasurata sambata, pentru a-si spune opinia despre platformistii grupati in jurul lui Stolojan: “Reprezinta un partid al veleitarilor cu trecut de stanga, cu trecut securist, care sunt dispusi oricand sa faca blat cu oricine. L-au tradat pe Ion Iliescu, au tradat liberalismul si ii sfatuiesc si pe cei de la PD sa fie grijulii”.
Seful liberalilor s-a folosit de prilej si pentru a-si manifesta preocuparea fata de “semnalele contradictorii” date de PD, care, in opinia sa, pun sub semnul intrebarii viitorul Aliantei D.A. Potrivit lui Tariceanu, PNL doreste continuarea si consolidarea Aliantei D.A., iar oportunitatea mentinerii acesteia nu a fost pusa niciodata in dezbatere in randul liberalilor. Ca un semn vadit al razboiului total cu PLD, ministrul liberal al Agriculturii, Dan Motreanu, a declarat ieri ca va cere ca toate organizatiile PNL sa inceapa verificarea fiecarei semnaturi depuse pentru infiintarea PLD, suspectandu-i pe initiatorii acestei grupari de frauda. “Vom contesta in justitie fiecare semnatura nelegala”, a mai spus Motreanu, adaugand ca membrii PNL care vor fi identificati ca semnatari pentru infiintarea formatiunii lui Stolojan vor intra sub incidenta statutului si vor fi sanctionati prin suspendare din partid .
Participantii la conferinta PNL au primit chestionare cu intrebari. Ei trebuiau sa comenteze “decizia unilaterala a PD” de a participa la alegerile pentru Parlamentul European pe liste proprii sau decizia PD de a colabora cu PLD. Liberalii din Capitala urmau sa se pronunte si asupra modalitatii de participare a PNL la alegerile pentru Parlamentul European, la cele locale si la viitoarele alegeri parlamentare – liste proprii, cu PD sau cu o alta formatiune. Ei au fost intrebati si daca PNL ar trebui sa aiba candidat propriu la presedintie.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă