25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPNL isi desemneaza candidatii pentru PE in functie de rezultatul motiunii PSD

PNL isi desemneaza candidatii pentru PE in functie de rezultatul motiunii PSD

Vicepresedintele Partidului National Liberal, ministrul de externe Adrian Cioroianu, a declarat vineri, la Scoala de vara a tinerilor liberali de la Costinesti, ca ar putea candida la euroalegeri in functie de rezultatul anuntatei motiuni de cenzura, mentionand ca este prematur sa se pronunte asupra informatiilor potrivit carora el este deja pe lista PNL pentru Parlamentul European, transmite Rompres.

"Nu as putea sa comentez in conditiile in care fac parte din Guvern. Mi-e greu, in sensul ca nu am avut timp sa ma gandesc la asa ceva. Cand va fi cazul, daca va fi cazul, vom discuta. Probabil ca in conditiile in care va trece motiunea va fi o regandire a listei, dar, deocamdata, fiind inaintea motiunii, mi se pare putin precoce", a sustinut Cioroianu.

Reactia sa a venit in contextul unei intrebari din partea presei cu privire la informatiile potrivit carora Adrian Cioroianu ar fi pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare. Intrebat daca dupa motiune va fi momentul potrivit pentru candidatura sa, Cioroianu a spus ca decizia "depinde de rezultatul motiunii".

PNL va definitiva lista candidatilor la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie tinand cont de rezultatul motiunii PSD impotriva guvernului. Daca motiunea de cenzura va trece, lista PNL va oferi unor liberali membri ai Guvernului Tariceanu 2 sansa de a ajunge in Parlamentul European.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă