25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportPNL: Domnii de la UNPR ar trebui să se reprofileze, au serioase...

PNL: Domnii de la UNPR ar trebui să se reprofileze, au serioase limite de înţelegere a politicii

PNL susţine că UNPR manifestă inconştienţă şi iresponsabilitate în faţa agravării crizei economice globale şi se ocupă să dea preşedintelui PNL „replici de o joasă calitate a limbajului şi de o uluitoare superficialitate politică”, potrivit unui comunicat remis, marţi, MEDIAFAX.

„Constatăm că în ultima vreme formaţiunea trădătorilor, autointitulată UNPR, copiind comportamentul politic al PDL, a fost cuprinsă de agitaţie şi doreşte să iasă din anonimat prin tot felul de atacuri şi diversiuni la adresa Partidului Naţional Liberal.

Putem înţelege faptul că scorul sub marja de eroare din sondajele de opinie a generat panică în rândul «armatei de strânsură» a generalului Oprea, putem înţelege şi că acestui partiduleţ de buzunar îi lipseşte exerciţiul comunicării publice, dar UNPR nu are nici căderea politică, şi cu atât mai puţin pe cea morală de a face comentarii despre niciunul dintre liderii opoziţiei”, se arată într-un comunicat de marţi al Departamentului de Analiză Politică şi Comunicare al PNL.

Potrivit comunicatului, PNL consideră „extrem de grav faptul că un partid aflat la guvernare, fie el şi creat artificial şi ilegitim, manifestă atâta inconştienţă şi iresponsabilitate în faţa agravării crizei economice globale şi se ocupă să dea preşedintelui PNL replici de o joasă calitate a limbajului şi de o uluitoare superficialitate politică”.

„Poate că domnii de la UNPR ar trebui să se reprofileze, dat fiind că au serioase limite de înţelegere a politicii, şi vor dispărea curând de pe scena parlamentară, unde au pătruns, de altfel, prin impostură”, mai sunt de părere liberalii.

UNPR afirmă, într-un comunicat de presă remis, marţi, MEDIAFAX, că afirmaţiile liderului PNL Crin Antonescu la adresa Uniunii „sunt dovadă de mojicie şi de neputinţă politică”.

Comunicatul UNPR arată că declaraţiile lui Crin Antonescu, după ce mai mulţi aleşi locali liberali din Hunedoara au aderat la Uniune, dovedesc că preşedintele PNL nu are răspuns la problemele semnalate de membrii liberali. „Crin Antonescu, un mare amator de vacanţă eternă, nu are nici măcar timp să stea de vorbă cu ei”, se menţionează în comunicatul citat.

UNPR afirmă că membrii PNL care au plecat din partidul condus de Antonescu „nu sunt luaţi cu arcanul”, ci nu pot sta sub conducerea unor oameni care nu ştiu ce înseamnă munca, seriozitatea şi respectul.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că UNPR este „virgina coaliţiei” sau poate chiar „Alba ca Zăpada”, aici fiind dirijaţi dezertorii de către şeful statului, Traian Băsescu.

Liderul liberal a mai spus că transfugii sunt luaţi „cam cu arcanul” la UNPR şi a apreciat că aceştia pot merge personal la această formaţiune, dar nu pot lua cu ei şi voturile electoratului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă