Bucuria jucătorilor de la Petrolul. Sursă foto - ProSport

Petrolul Ploiești este a doua echipă calificată în sferturile Cupei României

Petrolul Ploiești este a doua formație, după Dunărea Călărași, care ajunge în sferturile de finală ale Cupei României. Prahovenii s-au calificat în faza următoare a competiției, pe teren, după ce au învins-o cu 3-0 pe Poli Iași.

Share

Gabriela Gheorghe 0 comentarii

10.02.2021 - 12:46

În prima partidă oficială din acest an, echipa din Ploiești a controlat jocul în fața unei echipe năucite de problemele pe care le are în Liga 1.

Petrolul a înscris trei goluri, prin Moise, Țicu și Buhăescu și au dominat partida. Petrolul și Dunărea Călărași, calificată la masa verde, după ce Turris s-a desfințat, sunt primele formații care au ajuns în sferturile de finală ale Cupei României.

"Sunt foarte multe lucruri de discutat. Suntem foarte supărați pentru ceea ce s-a întâmplat. Am tratat meciul cu gândul la partida cu Astra din campionat. Am încercat să folosesc unii jucători pe anumite poziții...

Avem probleme fizice. Va veni un preparator fizic din Italia, care va corecta ceea ce s-a întâmplat și sper să arătăm altfel cu Astra. Nu sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă, parametrii fizici nu sunt ok”, a spus Andrei Cristea antrenorul lui Poli Iași.

Comentarii