15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportPe ce cheltuie Senatul banii: maşină de numărat bancnote, antene WIFI şi...

Pe ce cheltuie Senatul banii: maşină de numărat bancnote, antene WIFI şi perdele

Senatul intenţionează să achiziţioneze o maşină de numărat bancnote, 12 antene WIFI, servicii de curăţătorie chimică, dar şi materiale textile pentru confecţionarea perdelelor, arată Mediafax.

Conform informaţiilor publicate pe site-ul Senatului, maşina de numărat bancnote trebuie să fie dotată cu un sistem de detecţie, cu ultraviolete, pentru a se detecta bancnotele lipite sau îndoite. Maşina trebuie să aibă afişaj extern pentru client, funcţie de acumulare a teancurilor, pornire automată la punerea bancnotelor în aparat şi garanţie minim un an.

Senatul achiziţionează şi 12 antene WIFI, dar şi servicii de curăţătorie chimică pentru materiale textile, cum ar fi: feţe de masă din satin, damasc, de diferite dimensiuni, draperii, în cantitate de aproximativ 1.500 kilograme.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească prestatorul sunt să ridice de la sediul beneficiarului produsele pentru curăţare, pe cheltuiala sa în termen de o zi lucrătoare de la solicitarea scrisă sau telefonică a persoanei responsabile cu derularea contractului, să livreze produsele curăţate în maxim 3 zile lucrătoare de la ridicarea lor la sediul beneficiarului şi să utilizeze numai substanţe şi echipamente certificate şi aprobate de autorităţile naţionale şi internaţionale competente.

În cazul în care prestatorul livrează produsele curăţate cu defecte, rupte, decolorate, acesta se obligă să plătească contravaloarea bunurilor deteriorate la preţul pieţei.

Senatul mai doreşte să cumpere 1.200 metri de voal simplu alb, cu ţesătura transparentă din bumbac, mătase sau fire sintetice pentru confecţionare perdele, 1.000 metri de rejansă albă sau transparent, precum şi aţă de cusut albă pentru maşină profesională.

Cele mai citite

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă