9.4 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSportPD ia masuri dupa rezultatul slab de la referendum

PD ia masuri dupa rezultatul slab de la referendum

Secretarul general al PD, Vasile Blaga a declarat luni, dupa sedinta Biroului Politic, ca se vor face analize 'la rece' asupra activitatii organizatiilor democrate din tara si se vor lua masuri acolo unde rezultatele au fost slabe.

Potrivit Hotnews.ro, Blaga a recunoscut ca nu este multumit de rezultatul alegerilor sustinand ca se astepta la un procent de 40% in favoarea PD. Presedintele PD, Emil Boc, ca sa mai indulceasca amarul, a anuntat intr-o conferinta de presa, ca proiectul de lege privind votul uninominal este finalizat si urmeaza a fi depus la Senat marti.

"Se putea si mai bine. Sunt organizatii si as vrea sa spun ca majoritatea au peste 35% unele chiar 40% , dupa cum sunt si unele organizatii care au in jur de 20%, nu sunt multe, dar sunt. Am spus ca asta va face obiectul unei analize foarte serioase', a declarat Vasile Blaga.

Secretarul partidului a asigurat ca toata activitatea si rezultatele vor fi analizate "cu toata atentia, la rece" si ca vor fi luate masurile care se impun. De asemenea Blaga a anuntat ca presedintele organizatiei de la Botosani si-a asumat responabilitatea pentru activitatea si rezultatele obtinute.

Potrivit unor surse de la varful partidului, la sedinta Biroului Politic a inceput deja analiza activitatii si au fost identificate 12 filiale cu rezultate slabe atat la euroalegeri, cat si la referndum.

 

Prezenta redusa la vot in mediul urban, in special in Bucuresti, nu l-a suparat prea tare pe Vasile Blaga care este si presedinte al organizatiei Bucuresti. Blaga s-a declarat multumit de rezultatul obinut pe Capitala.

"Organizatiile din Bucuresti, Caras, Oradea , Bihor au obtinut acum 40%, Bucurestiul are 40% acum, cel mai mult atins de noi in Capitala este 44%. In tara mediul rural a fost 10% peste mediul urban," a explicat Blaga.

Cele mai citite
00:00:59

VIDEO. Trump îi “atacă” pe migranți la mitingul din Carolina de Nord

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a luat în vizor problemele migranților și politicile de frontieră ale președintelui democrat Joe Biden înainte de...
00:00:59

VIDEO. Trump îi “atacă” pe migranți la mitingul din Carolina de Nord

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a luat în vizor problemele migranților și politicile de frontieră ale președintelui democrat Joe Biden înainte de...

Klaus Iohannis are șanse să devină secretar general al NATO, probabil sunt țări care îl susțin, estimează Vasile Dîncu (PSD)

Klaus Iohannis ar avea șanse să fie ales secretar general al NATO, în anul 2024, întrucât în spatele candidaturii sale, din partea României, "există...
Ultima oră
Pe aceeași temă