11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportPaleologu, despre dreapta: Tare mi-e teamă că după euroalegeri cafteala asta va...

Paleologu, despre dreapta: Tare mi-e teamă că după euroalegeri cafteala asta va continua

Deputatul Theodor Paleologu, membru PMP, a declarat joi, la RFI, că există o dispersiune a forţelor de dreapta şi îi este teamă că, după euroalegeri, "cafteala asta va continua", iar în turul doi al prezidenţialelor aceste partide se vor găsi în situaţia de a-l vota pe Crin Antonescu împotriva PSD, citat de Mediafax.

"Normal aşa ar fi, adică după un dezastru să se trezească oamenii şi să se pună la un loc, să genereze o candidatură la prezidenţiale credibilă. Dar eu nu sunt convins că liderii noştri sunt capabili de aşa ceva, pentru că nebunia lor ne-a adus în această situaţie de dispersiune totală a forţelor de dreapta, zise de dreapta, că unele nici nu pot fi credibile", a spus Paleologu.

Deputatul independent, membru în Partidul Mişcarea Populară, s-a lansat într-un atac la adresa preşedintelui PDL, Vasile Blaga.

"Cât de credibil poate fi PDL ca partid de dreapta, când îl are pe Vasile Blaga preşedinte? E o contradicţie în termeni. Un partid prezidat de Vasile Blaga nu e de dreapta. Punct", a spus Paleologu.

În opinia sa, "tocmai patologia specifică goanei după putere şi a setei de putere a dus la această dispersiune a forţelor de dreapta, mania şefului, să fii şef, să fii pe listă cât mai sus, să fii prezidenţiabil".

"Dispersiunea forţelor de dreapta este foarte proastă pentru partea aceasta a spectrului politic şi tare mă tem că după europene cafteala asta va continua (…). Tare mă tem, tare mă tem că în turul doi ne vom găsi în situaţia destul de neplăcută de a-l vota pe Crin Antonescu împotriva candidatului PSD", a avertizat Paleologu.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă