19.6 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 15 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalOut cu Dinamo? Ngezana poate rata ศ™i Derby de Romรขnia! Ce soluศ›ii...

Out cu Dinamo? Ngezana poate rata ศ™i Derby de Romรขnia! Ce soluศ›ii are FCSB

Fundaศ™ul central al FCSB, Siyabonga Ngezana, ar putea rata Derby-ul de Romรขnia รฎmpotriva lui Dinamo din cauza unei rฤƒceli puternice, care i-a afectat recuperarea dupฤƒ o accidentare suferitฤƒ anterior.

Siyabonga Ngezana, unul dintre jucฤƒtorii importanศ›i ai FCSB รฎn acest sezon, este รฎn pericol sฤƒ nu poatฤƒ evolua รฎn derby-ul cu Dinamo, programat duminicฤƒ, de la ora 21:00, pe Arena Naศ›ionalฤƒ. Jucฤƒtorul sud-african, รฎn vรขrstฤƒ de 27 de ani, a suferit o leziune muscularฤƒ รฎn urmฤƒ cu o lunฤƒ, รฎn urma unei acศ›iuni la echipa naศ›ionalฤƒ a Africii de Sud, ศ™i a lipsit de pe teren รฎn ultimele cinci meciuri oficiale ale echipei sale. Ultima partidฤƒ jucatฤƒ de Ngezana a fost pe 10 septembrie, รฎn victoria Africii de Sud รฎmpotriva Sudanului de Sud, scor 3-2, รฎn preliminariile Cupei Africii pe Naศ›iuni.

Probleme pentru Ngezana รฎnainte de derby

Recuperarea fundaศ™ului a decurs bine รฎn primele sฤƒptฤƒmรขni, iar revenirea lui era programatฤƒ exact pentru derby-ul cu Dinamo. Cu toate acestea, Ngezana a fost lovit de o rฤƒcealฤƒ severฤƒ รฎn ultimele zile, care i-a รฎmpiedicat participarea la antrenamentele normale ศ™i i-a รฎntรขrziat procesul de refacere. รŽn aceste condiศ›ii, ศ™ansele ca fundaศ™ul sฤƒ fie forศ›at sฤƒ joace รฎn derby sunt foarte mici, pentru a evita o eventualฤƒ recidivฤƒ a accidentฤƒrii.

รŽn ciuda absenศ›ei posibile a lui Ngezana, staff-ul tehnic al FCSB are acum mai multe opศ›iuni disponibile pentru apฤƒrare decรขt la ultimul meci, รฎmpotriva Gloriei Buzฤƒu, cรขnd echipa s-a confruntat cu numeroase absenศ›e. Cei doi fundaศ™i centrali, Mihai Popescu ศ™i Joyskim Dawa, revin dupฤƒ suspendฤƒri ศ™i sunt consideraศ›i principalii candidaศ›i pentru a forma cuplul defensiv รฎn derby-ul cu Dinamo.

Variantele FCSB pentru centrul apฤƒrฤƒrii

รŽn partida precedentฤƒ, FCSB a fost nevoitฤƒ sฤƒ improvizeze รฎn centrul apฤƒrฤƒrii, folosindu-l pe Rฤƒzvan ศ˜ut ca stoper. Dacฤƒ Ngezana nu va fi apt de joc, cuplul Dawa-Popescu pare a fi soluศ›ia cea mai probabilฤƒ pentru a asigura stabilitatea defensivฤƒ รฎmpotriva rivalilor din โ€žศ˜tefan cel Mareโ€.

Posibil prim 11 al FCSB pentru derby

Cu Ngezana รฎn mare mฤƒsurฤƒ indisponibil, FCSB ar putea รฎncepe meciul รฎmpotriva lui Dinamo cu urmฤƒtoarea formulฤƒ de start:
Tรขrnovanu – V. Creศ›u, M. Popescu, Dawa, Radunovic – ศ˜ut, Alhassan – Al. Bฤƒluศ›ฤƒ, Olaru, Oct. Popescu – Bรฎrligea.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoศ™ are o vastฤƒ experienศ›ฤƒ รฎn domeniul jurnalismului sportiv ศ™i al comentariilor sportive, activรขnd pe principalele canale de televiziune din Romรขnia. รŽn prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiศ›ii importante de fotbal, tenis, รฎnot ศ™i polo. Anterior, รฎntre februarie 2021 ศ™i septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea ศ™tirilor ศ™i administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

BMW cere Europei sฤƒ revizuiascฤƒ planul de interzicere a motoarelor pe combustie pรขnฤƒ รฎn 2035

Europa ar trebui sฤƒ renunศ›e la planul de a interzice vรขnzarea de autoturisme noi cu motoare pe combustie din 2035, susศ›ine Oliver Zipse, directorul...

Tragedia din Braศ™ov: soศ›ul gelos ศ™i-a ucis partenera

Anchetatorii au fฤƒcut luminฤƒ รฎn cazul morศ›ii celor doi soศ›i gฤƒsiศ›i decedaศ›i รฎntr-un apartament din oraศ™ul Braศ™ov. O tragedie a avut loc รฎn Braศ™ov,...

Nelu Tฤƒtaru: Sฤƒnฤƒtatea nu ar trebui sฤƒ aibฤƒ culoare politicฤƒ

รŽn spitalul din Huศ™i tratez, dorm, mฤƒnรขnc, plรขng, rรขd ศ™i รฎmi petrec majoritatea timpului de mai bine de 18 ani, spune medicul Tฤƒtaru Deputatul PNL,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ