26.5 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSportOrban: Ne-am inselat in privinta lui Traian Basescu

Orban: Ne-am inselat in privinta lui Traian Basescu

Ludovic Orban, vicepresedintele PNL, a prezentat astazi strategia partidului sau pentru campania de referendum. El a subliniat ca presedintele suspendat a dezamagit partidul liberal.

"Am fost alaturi de Vasile Blaga, contribuind decisiv la victoria lui Traian Basescu in campania prezidentiala din 2004. Ne-am bucurat atunci ca a castigat un om care a pus totul pe o singura carte si care parea ca va lupta cu sistemul ticalosit", a spus Leonard Orban.

"Astazi avem de-a face cu un om care nu mai lupta pentru ceilalti, ci numai pentru a-si salva propria piele, un om care dezbina tara, care ne creeaza in fiecare saptamana probleme si care ne pune intr-o situatie incomoda pe plan extern. Ne-am insel in privinta lui Traian Basescu", a declarat vicepresedintele liberal.

"Avem de-a face cu un om care, in loc sa aduca respect din partea natiunilor lumii, a adus Romania intr-o situatie penibila de paria din cauza gafelor facute in politica externa", a mai spus Ludovic Orban, care considera ca PNL trebuie sa isi repare greseala si sa readuca Romania la normalitate.

"Traian Basescu s-a schimbat din rau in mai rau. Noi credem ca romanii merita mai mult. Singura solutie pe care PNL o vede la acest referendum este ca romanii sa se prezinte la vot si sa voteze DA", a incheiat Ludovic Orban.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

România este al treilea mare producător de petrol din UE – Eurostat

Cei mai mari producători de petrol din Uniunea Europeană au fost, în 2022, Italia (4,5 milioane de tone), Danemarca (3,2 milioane de tone) şi...

România, printre ţările UE cu cele mai mari creşteri ale producţiei industriale în februarie

Producţia industrială în UE şi zona euro a crescut în luna februarie 2024, comparativ cu luna ianuarie 2024, iar România se numără printre ţările...

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți asupra noilor infracțiuni, legate de criminalitatea informatică

Magistrații și polițiștii români trebuie instruiți pentru a putea contracara noile amenințări de criminalitate informatică, cum ar fi cele legate de moneda virtuală și...
Ultima oră
Pe aceeași temă