6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportOne Man Show: trei din trei goluri marcate cu FC Argeș!

One Man Show: trei din trei goluri marcate cu FC Argeș!

FCSB nu pare afectată de numărul mare de fotbaliști infectați cu Covid-19 pe care îi are în lot și s-a întors la scorul preferat din acest campionat, victoriile cu 3 – 0.

Într-un meci contând pentru etapa a patra din Liga Națională FCBS a învins FC Argeș cu trei goluri semnate de Man în minutul 13, 22 și 72, partidă disputată la Giurgiu.

„Ne bucurăm că am câştigat, importante erau cele trei puncte şi asta ne dă moral. Va fi alt meci, altă discuţie în Liga Europa. Sper ca la următorul test să iasă toţi băieţii ok. Emoţii avem şi noi la fiecare test. Zicem că am câştigat la loto când ieşim negativi. E un stres foarte mare când facem testul. Au fost 13 sau 14 jucători şi am mai luat de la echipa a doua. E foarte greu pentru ei.”, a spus după meci Mihai Pintilii, antrenorul de conjunctură la FCSB în condițiile în care antrenorul principal este infectat cu Covid-19.

„Aşteptam mult mai mult de la acest joc, dar ştim toţi că există calitate şi când îi laşi să joace îţi pot pune reale probleme. Jocul nostru a fost lipsit de încredere, s-au greşit pase. Lipsa de omogenitate este cauza erorilor. Trebuie timp, e de lucru la echipă, însă am jucat contra unor echipe peste medie. Dar sincer mă aşteptam la mai mult de la echipă şi de la mine.”, a spus dezamăgit Ionuț Badea, antrenorul celor de la FC Argeș.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă