9.4 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSportOlguţa Vasilescu vrea ca minim 80 la sută din muncitorii de pe...

Olguţa Vasilescu vrea ca minim 80 la sută din muncitorii de pe şantierele din oraş să fie craioveni

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, joi, după o vizită pe trei şantiere din municipiu, că a rugat constructorii “ca de acum înainte” muncitorii să fie “minim 80 la sută craioveni, pentru că nu este normal să auzi vorbind ungureşte în Craioviţa”.

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a vizitat, joi, şantierele de lucrări stradale din cartierele Craioviţa Nouă, Brestei şi Amaradia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma discuţiilor cu constructorii, Lia Olguţa Vasilescu a convenit cu aceştia ca orice lucrare viitoare pe care o vor avea împreună cu Primăria Craiova să fie realizată cu cel puţin 80 la sută muncitori craioveni.

“Am rugat constructorii ca, de acum înainte, orice lucrare se face în Craiova, minim 80 la sută să fie craioveni, pentru că nu este normal să aud muncitorii vorbind ungureşte în Craioviţa. Mi se pare normal că dacă lucrează în Craiova pe banii craiovenilor să angajeze craioveni”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Primarul Lia Olguţa Vasilescu le-a cerut constructorilor să îşi continue munca astfel încât să fie respectate termenele de finalizare, însă s-a declarat nemulţumită că pe unele pasaje lucrările au fost întârziate.

“O parte din lucrări sunt întârziate, cum ne aşteptam. Sunt oameni care vin acum şi mă întreabă dacă vor continua lucrările, au impresia că dacă s-a schimbat primarul nu vor continua lucrările. Nu, vor continua absolut toate lucrările, mai mult, o să discut foarte aprofundat cu constructorii să termine chiar mai repede decât estimează”, a declarat primaul Craiovei.

Săptămâna viitoare, când vor fi gata primele lucrări stradale, Lia Olguţa Vasilescu a promis că va trece cu maşina prin zona respectivă ca să se asigure de calitatea lucrărilor.

Cele mai citite

Jumătate dintre mamela sub 14 ani dib UE se află în România

În România, în 2022, erau înregistrate peste 7.000 de mame minore, relevă documente al Ministerului Familiei, potrivit cărora numărul acestora a fost cu...

Războiul din Ucraina, o imensă mașinărie de spălat bani

Afirmația din titlu nu-mi aparține. Ea a fost formulată de Mitch McConnell, liderul minorității republicane din Senatul american. Marii investitori își freacă mâinile. E...

Peste 13.500 de bugetari angajați în numai un an

În luna decembrie a anului trecut, numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era de 1.292.559. Făcând o scurtă analiză,...
Ultima oră
Pe aceeași temă