23.2 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportO nouă DEMISIE din PDL. Gherasim : E posibil să mă alătur...

O nouă DEMISIE din PDL. Gherasim : E posibil să mă alătur Mişcării Populare

Fostul deputat PDL Vasile Gherasim a declarat, luni, pentru Mediafax că a demisionat din partid, arătând că, în condiţiile în care în jurul Mişcării Populare se va înfiinţa un partid, este posibil să se alăture acestuia.

„Este de notorietate că am făcut parte din grupul care a susţinut-o pe Elena Udrea la alegeri, iar după alegeri s-a instaurat în partid o pace rece. În condiţiile în care proiectele mari pe care le-am susţinut – regionalizarea şi altele – sunt în stand-by, am considerat că trebuie să demisionez din PDL”, a precizat Vasile Gherasim.

Citeşte şi Blaga amână confruntarea cu „reformiştii”, de teama lui Boc

El a spus că nu s-a înscris deocamdată în alt partid, fiind în aşteptare.

„Deocamdată, sunt în aşteptare. În condiţiile în care se va transforma în partid sau se va înfiinţa un partid în jurul Mişcării Populare, este posibil să mă alătur acestuia”, a mai spus Gherasim.

Şi fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Argeş, a declarat, luni, că a demisionat din partid, el motivând prin faptul că Vasile Blaga şi conducerea PDL „au uitat că există judeţul Argeş”.

Înainte de a demisiona, Andrei a aprobat excluderea din partid a 22 de primari PDL din Argeş. Dacă ar fi demisionat din partid, aceştia şi-ar fi pierdut şi mandatele de primari.

Citeşte şi Falcă: Trag un nou semnal de alarmă privind riscul ruperii PDL

Excluderea celor 22 de primari şi demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi după vizita preşedintelui Traian Băsescu în Argeş.

De altfel, în mediul politic din Argeş se vorbeşte despre faptul că aceşti primari s-ar îndrepta spre Mişcarea Populară.

Cele mai citite

Becali intră în AUR și candidează la Camera Deputaților

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îl va susține pe George Simion la alegerile prezidențiale „M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George...

VIDEO Iarnă severă în Africa de Sud. Numeroase drumuri au fost blocate, iar oamenii au rămas captivi în mașini

Vremea a creat haos în Africa de Sud, unde locuitorii din Johannesburg s-au trezit în mijlocul unei ierni neobișnuit de severe. A nins atât...

Crin Antonescu: Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea conducerii Partidului Național Liberal

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat într-o emisiune la Antena 3 că, în opinia sa, Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă