Novak Djokovic. Sursă foto -Times of India

Novak Djokovic s-a calificat, greu, mai departe la Australian Open

Novak Djokovic, numărul unu mondial, l-a învins greu pe americanul Frances Tiafoe, în patru seturi, cu 6-3, 6-7 (3), 7-6 (7/2), 6-3, miercuri, în turul al doilea de la Australian Open.

Share

Gabriela Gheorghe 0 comentarii

Actualizat: 10.02.2021 - 14:07

Sârbul a pierdut pentru prima oară în cariera sa un set în turul al doilea al turneului de Grand Slam din Australia. Djokovic nu a arătat cel mai bun tenis al său comițând 37 de erori neforțate.

Jucătorul din Serbia țintește cel de-al nouălea titlu la Australian Open. În turul următor, liderul mondial va juca cu învingătorul dintre Taylor Fritz și Reilly Opelka (ambii din America).

Și Dominic Thiem (numărul 3 ATP) din Austria a ajuns în turul secund după ce a câștigat meciul contra lui Dominick Koepfer, cu 6-4, 6-0, 6-2. Thiem este deținătorul titlului de la US Open. El l-a învins pe adversarul său după o oră și 39 de minute. În turul al treilea ar putea da peste câștigătorul meciului Nick Kyrgios  (Australia) și Ugo Humbert (Franța). Stan Wawrinka (Elveția) a părăsit Australian Open după ce a fost învins cu 7-5, 6-1, 4-6, 2-6, 7-6 (11/9) de Marton Fucsovics, după un meci care a durat patru ore.

 

Comentarii