12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportNorica Nicolai: Mi se pare GROSOLANĂ maniera de debarcare a lui Marga...

Norica Nicolai: Mi se pare GROSOLANĂ maniera de debarcare a lui Marga de la ICR

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, luni seara, la Realitatea TV, că va propune o discuţie în Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului, ca urmare a demisiei lui Andrei Marga de la conducerea Institutului Cultural Român (ICR).

Nicolai a subliniat că demisia preşedintelui ICR vine ca răspuns la propunerea senatorilor din comisiile de cultură şi politică externă, care au votat revocarea lui Marga de la conducerea insitututului şi reprezintă „o manieră grosolană de debarcare de la ICR”.

Şi fostul preşedinte al ICR a subliniat că decizia lui este motivată de mişcările de pe scena politică. 

Citeşte şi: Marga, despre demisia de la ICR: Liberalii au cedat mereu

Andrei Marga şi-a prezentat, luni, demisia din funcţia de preşedinte al ICR. Gestul lui Marga vine în contextul în care Comisiile reunite pentru cultură şi politică externă din Senat au cerut, luni, revocarea lui din funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român (ICR).

Citeşte şi Târgul politic din spatele schimbării lui Marga

Preşedintele Comisiei pentru buget-finanţe din Senat, Cosmin Nicula (PSD), a anunţat că Andrei Marga, preşedintele Institutului Cultural Român, a depus un raport de activitate pe 2012 incomplet al instituţiei, calificând documentul drept “o fiţuică”.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Economia UE va suferi dacă va intra într-o „cursă a subvențiilor” cu SUA și China

Economia Uniunii Europene va fi afectată dacă va intra într-o ”cursă a subvențiilor” cu Statele Unite(SUA) și China, avertizează un oficial din cadrul Fondului...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...
Ultima oră
Pe aceeași temă