8.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSportNini Săpunaru, reales preşedinte al PNL Vrancea

Nini Săpunaru, reales preşedinte al PNL Vrancea

Deputatul Nini Săpunaru a fost reales preşedinte al PNL Vrancea, transmite Mediafax. Săpunaru ocupă această funcţie din 2005 şi a fost singurul candidat la şefia filialei.

Alegerile de la PNL Vrancea au avut loc, duminică, la Focşani. La conferinţa judeţeană au participat aproape 500 de membri.

Nini Săpunaru a fost singurul candidat la şefia PNL Vrancea şi a redevenit preşedinte al filialei cu 464 de voturi dintr-un total de 469 valabil exprimate.

De asemenea, au fost aleşi nouă vicepreşedinţi ai organizaţiei.

La conferinţa judeţeană a PNL Vrancea au participat liderul partidului, Crin Antonescu, dar şi primarul Bacăului, Romeo Stavarache, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi şi preşedintele TNL, Florin Alexe.

Citeşte şi: Cumnatul lui Nini Săpunaru şi Euro Proiect, URMĂRIŢI PENAL pentru fals intelectual

Nini Săpunaru, care este preşedinte al filalei vrâncene din 2005, le-a transmis celor prezenţi că “următorul test” este cel al alegerilor europarlamentare, iar cea mai importantă luptă este cea pentru prezidenţiale.

“Avem răspunderea guvernării României într-o perioadă extrem de dificilă. Trebuie să ne mobilizăm pentru alegerile europarlamentare pentru că ceea ce s-a întâmplat anul trecut ne-a arătat că reprezentarea României în Parlamentul European este foarte importantă şi trebuie să abordăm aceste alegeri foarte serios”, a afirmat deputatul liberal.

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că USL trebuie să reziste “cel puţin până în 2016”.

“USL s-a format pentru mult mai mult, ca să construim împreună, cel puţin până în 2016, România Puternică. Aceasta înseamnă un program uriaş de redresare a economiei, de reformă a administraţiei din România… Marea noastră provocare este guvernarea şi administrarea României în fiecare zi”, a declarat preşedintele PNL.

Citeşte şi Firma lui Nini Săpunaru este urmărită penal de DNA

Cele mai citite

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, fost premier al României, a murit la vârsta de 83 de ani. Anunţul a fost făcut de fiica...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Executoare judecătorească, acuzată că și-a însușit peste 200.000 de lei

O executoare judecătorească din Suceava este acuzată că și-a însușit peste 200.000 de lei, bani obținuți din vânzarea unui imobil, pe care trebuia...
Ultima oră
Pe aceeași temă