30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportNicolae Bănicioiu, reales în unanimitate preşedinte al TSD

Nicolae Bănicioiu, reales în unanimitate preşedinte al TSD

Deputatul Nicolae Bănicioiu, actualul preşedinte al organizaţiei de Tineret a PSD, a fost reales sâmbătă în această funcţie, cu unanimitate de voturi, fiind unicul candidat, scrie Newsin.

Congresul TSD, reunit sâmbătă, în Bucureşti, pentru alegerea viitorului preşedinte, a debutat pe melodia Bug Mafia, “Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?”, un remix făcut după melodia “Amintire cu haiduci”, compusă de Vali Sterian şi lansată de Mircea Baniciu, scrie Mediafax.

Congresul se desfăşoară sub sloganul “TSDuce lupta”, pe parcursul acestuia urmând a se lansa campania “Cumpăraţi produse româneşti. Salvăm România”.

La eveniment participă circa 1500 de tineri social-democraţi , acesta având loc la hotelul Rin, deţinut de vicepreşedintele PSD Robert Negoita.

Deasemenea, cu această ocazie se doreşte adoptarea unor modificări ale statului, respectiv trecerea la un mandat de doi ani şi nu de patru pentru preşedinte, preşedinţii organizaţiilor locale de tineri să aibă funcţia de vicepreşedinte al organizaţiilor de seniori, iar secretarii generali de la tineret să deţină funcţia de secretari executivi la seniori.

La eveniment participă preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedinbtele CN Adrian Năstase, secretarul general Liviu Dragnea, vicepreşedinţii Titus Corlăţean şi Robert Negoiţă, preşedintele Organizaţiei de Femei, Rovana Plumb.

Cele mai citite

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Klaus Iohannis participă la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa, în perioada 17-18 aprilie 2024, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, Regatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă