19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportNicolae Bănicioiu, reales în unanimitate preşedinte al TSD

Nicolae Bănicioiu, reales în unanimitate preşedinte al TSD

Deputatul Nicolae Bănicioiu, actualul preşedinte al organizaţiei de Tineret a PSD, a fost reales sâmbătă în această funcţie, cu unanimitate de voturi, fiind unicul candidat, scrie Newsin.

Congresul TSD, reunit sâmbătă, în Bucureşti, pentru alegerea viitorului preşedinte, a debutat pe melodia Bug Mafia, „Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?”, un remix făcut după melodia „Amintire cu haiduci”, compusă de Vali Sterian şi lansată de Mircea Baniciu, scrie Mediafax.

Congresul se desfăşoară sub sloganul „TSDuce lupta”, pe parcursul acestuia urmând a se lansa campania „Cumpăraţi produse româneşti. Salvăm România”.

La eveniment participă circa 1500 de tineri social-democraţi , acesta având loc la hotelul Rin, deţinut de vicepreşedintele PSD Robert Negoita.

Deasemenea, cu această ocazie se doreşte adoptarea unor modificări ale statului, respectiv trecerea la un mandat de doi ani şi nu de patru pentru preşedinte, preşedinţii organizaţiilor locale de tineri să aibă funcţia de vicepreşedinte al organizaţiilor de seniori, iar secretarii generali de la tineret să deţină funcţia de secretari executivi la seniori.

La eveniment participă preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedinbtele CN Adrian Năstase, secretarul general Liviu Dragnea, vicepreşedinţii Titus Corlăţean şi Robert Negoiţă, preşedintele Organizaţiei de Femei, Rovana Plumb.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă