19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportNati Meir a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Nati Meir a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Fostul deputat Nati Meir a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de înşelăciune. Meir le-ar fi promis locuri de muncă în Israel unor cetăţeni, dar nu şi-a îndeplinit promisiunea şi în schimb le-ar fi luat şi banii, transmite B1 TV.

„Principala problemă este că inculpatului i s-a încalcat dreptul la apărare, toate măsurile fiind dispuse din scurt. Nu a putut să dea declaraţie, dat fiind starea sa de sănătate”, a declarat avocata lui Meir, Mihaela Boţilă.

Reprezentantul legal al lui Meir susţine că medicii nu au putut garanta că acesta poate face faţă unui astfel de demers şi a fost înlăturat din sală.

„Nu a fost audiat! Inculpatul nu a fost audiat. Aici este şi problema. Acesta a solicitat să dea declaraţii în cursul zilei de mâine, deoarece astăzi, dat fiind internarea de la pranz nu a putut să dea declaraţii fiind cu tensiune foarte mare şi sunt cunoscute problemele de sănătate ale dânsului”, a mai spus avocata.

Deşi Nati Meir ar fi primit bani în schimbul asigurării unor cetăţeni că le găseşte locuri de muncă în Israel, nu a reuşit să se ţină de cuvânt.

„După ce am sunat, am aflat că stau de vorba cu Nati Meir. Vorbind cu el , mi-a dat adresa unde are firma, George Vraca, am fost acolo, ne-am întâlnit acolo şi mi-a spus care sunt condiţiile pentru plecare”, a declarat un bărbat pagubit de Meir.

Încântat de ceea ce i s-a propus, omul şi-a dat demisia de la locul de muncă în speranţa că va duce o viaţă mai bună in altă ţară.

„L-am sunat acum o luna de zile, undeva într-o joi şi mi-a spus că pot să-mi dau demisia că în următoarea joi plec. Ceea ce nu s-a întâmplat. Condiţiile au fost 800 de ron pentru înscriere, în prima fază 250 de euro pentru bilet, numai pentru dus. La puţin timp am fost sunat că trebuie să mai plătesc un bilet după care am mai mers cu încă 100 de euro şi 100 de dolari”, a mai spus păgubitul, care speră ca acum să se facă dreptate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă